Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu se uită la Dinamo - FCSB! Anunţ crucial după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere: "Ce să ceară? Voi fi liber"

Constantin Budescu se uită la Dinamo - FCSB! Anunţ crucial după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere: "Ce să ceară? Voi fi liber"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a oferit primele declaraţii, după ce a fost omul meciului în Voluntari - Astra 1-3. De asemenea, fotbalistul a vorbit şi despre viitorul său.

Astra Giurgiu a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Stahl '14, Budescu '45+2 şi V. Gheorghe '51 pentru Astra, respectiv I. Gheorghe '70 pentru FC Voluntari.

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, după trei meciuri bune în care am făcut doar egaluri. Aveam mare nevoie de puncte. Sunt ok, după cum se vede. Mă bucur că am reuşit, sper s-o ţinem aşa. Suntem pe un drum bun. Suntem bine fizic, cu toate că na antrenăm pe terenuri grele. Probabil că ne ajută şi meciurile dese, pentru că ne pregătim doar la meci. Aşteptăm ca domnul Niculae să plătească ce e de plătit. Jucăm de plăcere, ne facem treaba şi, dacă vin banii, e cu atât mai bine", a declarat Constantin Budescu.  

Constantin Budescu, mesaj despre viitorul său. Gigi Becali îl doreşte la FCSB

Situaţia lui Constantin Budescu la Astra e clară. Fotbalistul lasă de înţeles că nu va mai continua şi că aşteaptă finalul contractului, pentru a-şi găsi o altă echipă. Gigi Becali îl doreşte la FCSB, pentru a juca în centrul atacului, dar clauza de reziliere a fotbalistului Astrei l-a făcut să aştepte. 

Totuşi, Budescu a anunţat că va deveni liber, moment în care FCSB l-a putea lua gratis: "V-am spus, mă gândesc să joc cât mai bine aici. Dacă o să vină vreo ofertă, e cu atât mai bine. Nu e nicio ofertă clară. Ce să ceară? (n.r. - conducerea Astrei). Mai am două luni şi sunt liber, vor fi liber de contract. Nu cred că mai are rost să vorbim despre milioane de euro sau sute de mii.

O să fie un meci foarte frumos (n.r. - Dinamo - FCSB), e acea rivalitate. Mă duc acasă şi mă uit la meci", a mai spus Constantin Budescu, la finalul victoriei cu Voluntari. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliastratransfer budescu fcsb 

viewscnt
Articole similare