Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Gâlcă, performanţe mari cu investiţii mici. Antrenorul a dezvăluit ce bugete au cluburile din Danemarca: "E diferenţa prea mare"

Constantin Gâlcă, performanţe mari cu investiţii mici. Antrenorul a dezvăluit ce bugete au cluburile din Danemarca: "E diferenţa prea mare"
Comentarii

Constantin Gâlcă a adus ultimul titlu pentru FCSB în Liga I, în 2015, iar la mai bine de cinci ani de la performanţa obţinută alături de roş-albaştri, antrenorul obţine rezultate importante cu Vejle, în prima ligă din Danemarca.

Nou promovata este pe locul al doilea în campionatul Danemarcei, cu 13 puncte obţinute în primele şapte etape şi la o lungime distanţă în spatele liderului surprinzător Sonderjyske. Deşi startul este peste aşteptări, Constantin Gâlcă recunoaşte că obiectivul lui Vejle nu este calificarea în play-off-ul campionatului.

"Noi, la Vejle, suntem în subsolul clasamentului, la capitolul salariilor. Noi nu avem salarii mai mari de 10.000 de euro pe lună. La echipele de top, însă, Aarhus, Midtjylland, Brøndby sau Copenhaga, acolo sunt bugete mari.

În primul rând, se plătesc sume importante la transferuri. Apoi, salariile ajung şi la 40.000 de euro pe lună. E o diferenţă mare între ei şi noi, din punct de vedere financiar.

Obiectivul nostru principal rămâne menţinerea în prima ligă. Bineînţeles, dacă reuşim mai mult, e foarte bine. Am avut, într-adevăr, un start reuşit, peste aşteptări, dar campionatul e abia la început.

Pe de altă parte, ce ne dă speranţe e că aceste rezultate de până acum n-au fost întâmplătoare. Au venit după un joc bun, cu multe ocazii pe care ni le-am creat în fiecare meci" , a spus Constantin Gâlcă pentru adevarul.ro.

Afla mai multe despre: galca 

viewscnt
Articole similare