Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Nica doreşte să-şi relanseze cariera la o fostă sfertfinalistă de Liga Campionilor. A debutat într-o partidă de verificare

Constantin Nica doreşte să-şi relanseze cariera la o fostă sfertfinalistă de Liga Campionilor. A debutat într-o partidă de verificare

Fotbal

Comentarii

Presa din Serbia anunţă că românul Constantin Nica (27 de ani) este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu formaţia de primă ligă Vojvodina Novi Sad. Fundaşul dreapta a plecat alături de echipă în cantonamentul din Turcia şi trage tare să-l impresioneze pe antrenorul Nenad Lalatovic. A debutat în victoria contra celor de la Spartak Subotica, scor 2-1.

Vojvodina Novi Sad este pe locul trei în campionatul Serbiei, şi chiar dacă titlul pare antamat de Steaua Roşie Belgrad, lupta pentru locul doi cu Partizan Belgrad rămâne deschisă. Formaţia din Capitală are doar două puncte avans. Pentru a pune mâna pe poziţia secundă, gruparea din Novi Sad este dispusă să aducă întăriri. Una dintre ele ar fi românul Constantin Nica, cel care a mai evoluat pentru Dinamo Bucureşti, Atalanta, Avellino, Latina, Cesena, Dunărea Călăraşi, iar ultima oară a fost legitimat la FC Voluntari.

Constantin Nica doreşte să-şi relanseze cariera la Vojvodina Novi Sad

Constantin Nica vine din postura de jucător liber de contract şi are şanse foarte mari să semneze cu fosta sfertfinalistă de Cupa Campionilor Europeni din sezonul 1966/1967, când a fost eliminată din drumul către trofeu de Celtic Rangers, după un gol marcat de scoţieni, la Glasgow, în minutul 90. Celtic avea să ridice trofeul Cupa Campionilor Europeni din acel an, după o finală cu Internazionale Milano, scor 2-1.

Două săptămâni are la dispoziţie Constantin Nica să-i convingă pe sârbi că-şi merită locul în lot, şi de ce nu, în prima echipă a celor de la Vojvodina Novi Sad.

  • În 2013, Constantin Nica era cumpărat de Atalanta de la Dinamo, contra sumei de 1,6 milioane de euro. 
  • Actuala cotă de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 50.000 de euro.

Afla mai multe despre: constantin nicadinamovojvodina 

viewscnt
Articole similare