Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Nica se antrenează cot la cot cu Dinamo. Ce spune despre o revenire în Ştefan cel Mare: „Am de recuperat”

Constantin Nica se antrenează cot la cot cu Dinamo. Ce spune despre o revenire în Ştefan cel Mare: „Am de recuperat”

Superliga

Comentarii

Fundaşul Constantin Nică (28 de ani) se antrenează cot la cot cu jucătorii lui Dinamo şi aşteaptă răspunsul lui Gigi Mulţescu.

Nică se află în teste la Dinamo, alături de Nemanja Petrovic, aşteptănd răspunsul experimentatului antrenor.

Fostul dinamovist a confirmat revenirea în „Ştefan cel Mare” pentru gsp.ro şi a mărturisit: „Momentan, mă pregătesc cu Dinamo. Am de recuperat fizic, dar sunt OK în mare parte”.

Fundaşul nu a mai jucat in septembrie 2019, de când era la FC Voluntari. 

Dinamo l-a vândut cu 1,8 milioane de euro în Serie A, la Atalanta Bergamo, în 2013, unde a bifat doar 15 meciuri. Accidentările i-au dat mari probleme de cap. 

Dinamo, Atalanta, Cesena, Avellino, Latina, Dunărea Călăraşi şi FC Voluntari sunt celelalte echipe din CV-ul fundaşului dreapta. Crescut la Dinamo, Cosntantin Nica a câştigat Cupa şi Supercupa României alături de formaţia "câinilor", în 2012.

  • 50.000 este cota de piaţă a lui Constantin Nica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Dinamo se află într-o situaţie grea, din punct de vedere sportiv şi administrativ, după ce clubul a fost preluat de spaniolii lui Pablo Cortacero. Fanii din DDB sunt cei care se zbat să ţină clubul în viaţă cu toate forţele şi străng, în prezent, suma necesară pentru licenta de Liga 1.

Dinamo avea de acoperit o datorie de 1,2 milioane de euro pentru a obţine licenţa pentru Liga 1, iar Peluza Cătălin Hîldan susţine că probleme financiare s-au rezolvat datorită fanilor din programul DDB. 

Afla mai multe despre: constantin nicadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare