Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Schumacher, despre plecarea de la Rapid: „Nu am vorbit mai mult de 1 minut cu patronul!"

Constantin Schumacher, despre plecarea de la Rapid: „Nu am vorbit mai mult de 1 minut cu patronul!"

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Schumacher a povestit pentru Gazeta Sporturilor cu au decurs discuţiile privind plecarea sa de la Rapid, cu patronul echipei.

Fostul antrenor al Rapidului spune că nu a stat prea mult pe gânduri şi a semnat despărţirea în condiţiile cerute de oficialii clubului: "Seara m-a sunat domnul Manea (n.r. Florin Manea) şi mi-a spus că se doreşte plecarea mea. Următoarea zi am fost la club şi cred că nu a durat mai mult de un minut discuţia cu noul patron. L-a întrebat ce trebuie să joace echipa şi că trebuie puţină răbdare pentru că e etapa a 5-a şi în vară s-au făcut 11 transferuri. Suntem pe locul 2 în Liga a 3-a, la egalitate cu echipa de pe locul 1.

Mi-a spus că asta e decizia lui, că vrea ca echipa să joace altceva. Atunci am spus «Dacă deja v-aţi pregătit pentru asta, nu mai stau la discuţii. Puneţi ce termeni vreţi şi semnez, nu mai stau la discuţii»".

Rapidul se află în acest moment pe locul doi în Liga a 3-a, la egalitatea cu Unirea Slobozia, ocupanta primei poziţii, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: rapidconstantin schumacher 

viewscnt
Articole similare