Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Ştefan, antrenorul echipei Dinamo: ”N-am avut timp să plângem după eşecul din Norvegia”

Constantin Ştefan, antrenorul echipei Dinamo: ”N-am avut timp să plângem după eşecul din Norvegia”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Riihimaen Cocks, cu scorul de 24-22 (13-12), în cea de-a noua partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

Antrenorul echipei Dinamo, Constantin Ştefan a vorbit la finalul partidei despre partida cu Riihimaen Cocks, dar şi despre eşecul din Norvegia: ”Nu cred că e nici primul şi nici ultimul eşec de acest fel. Important e să trecem de moment, să uităm cât mai repede şi să abordăm cu maximă încredere următorul meci. Noi nu prea aveam timp să stăm prea mult să plângem după acel meci" a spus Ştefan la Telekom Sport. 

Constantin Ştefan a vorbit la Zoom Sport şi despre Kuduz, jucătorul care a gafat în deplasarea din Norvegia: ”Nu i-a fost uşor, dar suntem o echipă foarte unită, un grup sudat, un vestiar unit şi am încercat să îl încurajăm, să treacă cât mai uşor de moment.  Sigur că acest lucru poate nu o să îl uite, dar cu siguranţă a trecut peste” a explicat antrenorul lui Dinamo.

Absenţa lui Bannour este foarte importantă pentru filosofia tehnicianului dinamovist, Ştefan explicând că e foarte dificil fără un stângaci de meserie în acea poziţie: ”Se simte lipsa lui Bannour şi nici Acatrinei nu a fost astăzi apt, pentru că a acuzat dureri foarte mari la spate. Am fost nevoit să jucăm cu dreptaci acolo. Astăzi am încercat să rulez şi pe Şandru şi pe Kamel şi pe Kuduz în poziţia de inter dreapta. Dar e mult mai greu dacă nu ai un stângaci de meserie acolo” spune antrenorul dinamovist. ”Are o ruptură musculară, este în recuperare. Medicii au preconizat 12 zile. Noi sperăm, facem eforturi să îl recuperăm cât mai repede şi poate îl avem în Elveţia, la ultimul meci, cu Thun, care pentru noi devine o finală.  Am început să îi cunosc destul de bine şi ştiu când....chiar dacă Negru a început meciul bine, am simţit că nu este în tonusul de competiţie şi am zis să îl încerc şi pe Hugo (n.r Descat), pentru că amândoi sunt de aceeaşi valoare. Nu prea a ajuns mingea la el şi am zis că o schimbare poate ne aduce o consistenţă mai mare” a mai adăugat Constantin Ştefan în intervenţia de la emisiunea Zoom Sport. 

Nu în ultimul rând, tehnicianul dinamovist a avut un mesaj pentru fanii echipei sale: ”Pe această cale vreau să le mulţumesc suporterilor, pentru că au fost al optulea jucător şi ne-au împins, din nou, de la spate. Am avut momente critice în această perioadă de joc, dar cu ei am reuşit să trecem peste şi le-am făcut astăzi o bucurie” a declarat Constanin Ştefan la microfonul Telekom Sport.

În ultima etapă, campioana României va juca în deplasare, în 29 noiembrie, cu Wacker Thun.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20-21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este echipa Montpellier HB.

Afla mai multe despre: constantin ştefandinamoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare