Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Ştefan, după victoria cu Wisla: „Cel mai bun meci din noul sezon competiţional”

Constantin Ştefan, după victoria cu Wisla: „Cel mai bun meci din noul sezon competiţional”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia poloneză Wisla Plock, cu scorul de 24-21 (13-10), în cea de-a cincea partidă din Grupa D a Ligii Campionilor. Dinamo este lider, cu 8 puncte, după cinci etape.

„Cu multă muncă, multă încredere. Am vrut noi să ne respectăm în primul rând. N-am mai creat o aşa mare presiune pe jucători pentru că chiar azi am întâlnit o echipă de top. Am zis că trebuie să câştigăm, ne e la îndemână şi azi am avut cel mai bun meci din noul sezon competiţional şi în Ligă şi în campionat”, a spus Constantin Ştefan la finalul partidei.

„Băieţii s-au prezentat exemplar. Mental au fost 100%, ca niciodată. Tot ce am vorbit, au făcut în teren”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Se aşteaptă la o atmosferă incendiară la meciul retur de pe terenul celor de la Wisla

„Am început bine, suntem pe primul loc la sfârşitul turului. Că practic cu meciul ăsta s-a terminat turul grupei. Sperăm să o ţinem tot aşa, dar mai e de jucat. Începem returul cu Wisla Plock şi sunt convins că o să ne aştepte un infern acolo”.

Afla mai multe despre: constantin stefan 

viewscnt
Articole similare