Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte a cerut, şefii lui Inter execută! "Nerazzurrii" încearcă un transfer stelar: un campion mondial, dorit în Italia

Conte a cerut, şefii lui Inter execută! "Nerazzurrii" încearcă un transfer stelar: un campion mondial, dorit în Italia

Inter Milano

Comentarii

Inter a făcut o ţintă din transferul lui N'Golo Kante (29 de ani). Mijlocaşul nu a jucat prea mult şi prea bine în mandatul lui Franck Lampard la Chelsea şi ar putea pleca la Inter, acolo unde ar putea lucra din nou cu antrenorul care l-a adus pe Stamford Bridge în 2016, Antonio Conte.

Antonio Conte caută în continuare soluţii să-şi întărească linia de mijloc şi, după ce varianta Arturo Vidal pare că are şanse mici să se mai realizeze, antrenorul italian a pus ochii pe un alt fost elev de-al său. Este vorba despre N'Golo Kante, campion mondial cu naţionala Franţei în 2018. Conte l-a adus pe Kante la Chelsea în 2016, când şi-a început mandatul pe Stamford Bridge, iar francezul a fost unul dintre oamenii cheie ai titlului câştigat de "Albaştrii" cu italianul la cârmă.

Gazzetta dello Sport scrie că N'Golo Kante e opţiunea numărul 1 acum pentru Conte. Rămâne de văzut în ce condiţii se va perfecta transferul lui Kante, dacă se va face, având în vedere că Franck Lampard, antrenorul lui Chelsea, l-a folosit destul de puţin în sezonul recent încheiat din Premier League.

N'Golo Kante a jucat doar 2.303 minute în tricoul lui Chelsea în toate competiţiile acestui sezon, în 28 de meciuri, timp în care a marcat de trei ori. Deşi Lampard nu s-a bazat foarte mult pe el, Kante are în continuare o cotă foarte bună pe piaţa transferurilor. Transfermarkt îl cotează pe francezul campion mondial la 80 de milioane de euro în prezent.

 

 

Afla mai multe despre: ngolo kantechelseatransferinterantonio conte 

viewscnt
Articole similare