Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte, gest nesportiv, după eliminarea din cupă. Fostul antrenor al lui Juventus i-a arătat degetul din mijloc fostului său şef, crezând că nu îl vede nimeni

Conte, gest nesportiv, după eliminarea din cupă. Fostul antrenor al lui Juventus i-a arătat degetul din mijloc fostului său şef, crezând că nu îl vede nimeni

Inter Milano

Comentarii

Inter a fost eliminată din Coppa Italia după 2 manşe împotriva Juventus. ”Bianconerri” au învins cu 2-1 în deplasare, iar în meciul de ieri, de acasă, au obţinut un 0-0. Vizibil frustrat şi inconştient de faptul că putea fi văzut pe camere, Antonio Conte i-a făcut un gest obscen preşedintelui ”bătrânei doamne”, când părăsea terenul.

Conte declanşează încă un scandal în Italia. Antrenorul Interului nu şi-a putut controla emoţiile, în urma eliminării din Coppa Italia. Acesta poate fi văzut pe filmări cum arată degetul mijlociu spre tribuna oficială a lui Juventus. Insulta ar fi fost adresată preşedintelui ”bătrânei doamne”, iar acesta poate fi văzut cum îi răspunde fostului său angajat, cu o injurie proprie. Presa din Italia a fost inundată cu reacţii şi comentarii despre acest incident şi rămâne de văzut dacă cineva va fi pedepsit pentru comportament nesportiv.

Conte a fost jucătorul lui Juventus timp de 13 ani. Acesta s-a transferat de la Lecce în 1991 şi a petrecut tot restul carierei cu ”bianconerri”, până la retragerea sa, în 2004. Actualul tehnician a câştigat 5 titluri şi o Ligă a Campionilor, printre altele, cu Juventus, din postura de jucător.

Mai mult, Conte a revenit, ca antrenor, la club şi a mai reuşit câştigarea a încă 3 campionate, printre care unul într-o stagiune în care ”bătrâna doamnă” nu a pierdut niciun meci. Însă, relaţia italianului cu clubul s-a deteriorat. Acesta a plecat să antreneze selecţionata Italiei, apoi pe Chelsea, iar, la revenirea în Italia, Conte a făcut ceva de neiertat pentru fanii şi conducerea lui Juventus - a semnat cu rivala Inter. Astfel, fiecare meci disputat de Inter şi Juventus, din acel punct, a fost mai mult decât un derby, ambele echipe dorind mai mult decât orice victoria.

La conferinţa de presă de după meci, Conte nu ştia că gestul său a fost prins pe camere. Acesta a declarat că familia Agnelli ”ar trebui să aibă mai mult respect pentru cei care muncesc” şi nu a făcut vreun pas spre a rezolva conflictul.

Afla mai multe despre: inter milanjuventusantonio conte 

viewscnt
Articole similare