Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte îşi completează dream-team-ul de la Inter cu un fotbalist de 50 de milioane de euro de la Real Madrid! Italienii au concurenţă puternică

Conte îşi completează dream-team-ul de la Inter cu un fotbalist de 50 de milioane de euro de la Real Madrid! Italienii au concurenţă puternică

Inter Milano

Comentarii

Achraf Hakimi (21 de ani), fundaşul împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund pentru două sezoane, atrage interes din partea unor echipe mari care vor să-l transfere defintiv, iar ultima formaţie de top intrată în cursa pentru semnătura sa este Inter Milano.

Unul dintre tinerii talentaţi ai Europei, Ahcraf aparţine de Real Madrid, dar din câte se pare nu va reveni pe Santiago Bernabeu atunci când împrumutul său va expira. Fundaşul, care poate juca atât în stânga, cât şi în dreapta, e dorit de mai multe echipe mari, printre care Bayern Munchen sau PSG, iar conform presei din Italia, preluată şi de Mundo Deportivo, Inter a intrat şi ea în cursa pentru semnătura apărătorului marocan.

Gazzetta dello Sport scrie că Real Madrid i-a setat un preţ mare lui Achraf Hakimi, iar fundaşul poate pleca la orice echipă plăteşte 50 de milioane grupării blanco. PSG, Bayern şi Inter sunt interesate să-l transfere pe marocanul crescut la gruparea din Madrid. În ceea ce-l priveşte, Hakimi ar vrea să continue la Dortmund, unde s-a simţit excelent şi a crescut foarte mult.

Zinedine Zidane, antrenorul Realului, l-ar vrea pe Achraf Hakimi la Real Madrid pentru a se bate cu Dani Carvajal pe postul de titular. Fundaşul vrea un post asigurat în primul 11, iar acest lucru îi este garantat, în acest moment, doar la Borussia Dortmund. E greu de crezut, însă, cunoscând filosofia nemţilor, că Borussia va plăti 50 de milioane de euro pentru transferul său definitiv.



În ceea ce o priveşte pe Inter, formaţia lui Conte e în plină reconstrucţie şi după ce i-a adus pe Lukaku sau Eriksen au mai ochit şi jucători precum Pogba sau Arturo Vidal.

Afla mai multe despre: achraf hakimireal madridintertransfer 

viewscnt
Articole similare