Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte îşi scoate pălăria în faţa lui Messi: ”A făcut diferenţa. Vorbim despre cel mai bun jucător din lume”

Conte îşi scoate pălăria în faţa lui Messi: ”A făcut diferenţa. Vorbim despre cel mai bun jucător din lume”
Comentarii

Antonio Conte susţine că Leo Messi a fost jucătorul decisiv în dubla manşă Barcelona - Chelsea, scor 4-1 la general. Managerul lui Chelsea spune însă că echipa sa a fost lipsită şi de noroc.

Leo Messi a dat două goluri şi o pasă de gol în returul cu Chelsea, scor 3-0. Conte s-a recunoscut învins de cel despre care spune că este ”cel mai bun jucător din lume”. Managerul lui Chelsea este însă de părere că jucătorii săi meritau mai mult:

”În cele două manşe, Messi a făcut diferenţa. Aşa cum ştim foarte bine, vorbim despre cel mai bun jucător din lume. Însă în cele două manşe am fost un pic lipsiţi de noroc, am lovit bara de patru ori. Ei au înscris în cel mai bun moment al nostru. Ne-am creeat multe ocazii, dar n-am reuşit să profităm de ele. Vorbim despre un jucător (n.r. Messi) care marchează 60 de goluri în fiecare sezon - nu vorbim despre un jucător de top, ci despre un jucător de super top. A făcut diferenţa, dar în acelaşi timp n-avem regrete. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, pentru că au dat totul. Poate nu meritam să pierdem cu 3-0”, a declarat Antonio Conte

Afla mai multe despre: antonio contechelseafc barcelonaleo messi 

viewscnt
Articole similare