Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contestat de fani, Pep Guadiola şi-a decis viitorul! Antrenorul lui City a luat decizia şi a făcut anunţul în faţa presei

Contestat de fani, Pep Guadiola şi-a decis viitorul! Antrenorul lui City a luat decizia şi a făcut anunţul în faţa presei

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (48 de ani), antrenorul lui Manchester City, vrea un nou contract cu "Cetăţenii", chiar dacă fanii îl contestă după ultima partidă, Newcastle - City 2-2. Antrenorul catalan îşi doreşte să continue pe Etihad Stadium şi în sezonul viitor, chiar dacă este dorit şi de alte cluburi mari.

Guardiola a câştigat două titluri de campion consecutive cu Manchester City. Se află în Anglia din 2016, dar nu s-a plictisit. Vrea să continue să o antreneze pe City, în ciuda faptului că e contestat de fani în ultima perioadă şi în ciuda ofertelor de la alte cluburi mari din Europa. "Mă simt foarte bine la acest club. Când stai undeva 5 ani depinde de rezultate dacă mai eşti dorit. Vom vedea care va fi decizia clubului", a spus Pep Guardiola.

"Sunt deschis pentru un nou contract, aici. Nu contează ce club mă vrea. Pentru mine este important să vad în ochii jucătorilor bucuria fotbalului şi asta mă bucur să am aici", a mai spus antrenorul englezilor.

Spusele lui Pep sunt în contradictoriu cu sentimentele fanilor lui City, care-l vor plecat pe Guardiola. Mulţi suporteri ai „cetăţenilor" şi-au pierdut răbdarea, fierb de furie şi îl atacă pe manager. Îl vor demis pe cel care i-a făcut campioni doi ani la rând. Au creat hashtag-ul #PepOut. Un fan nervos a comentat pe Twitter: „Sunt zece ani de când ţin cu City şi e dureros să postez un mesaj de acest gen. Guardiola îmi distruge clubul, ne distruge tradiţia. Daţi-l afară cât încă nu e prea târziu! Şi-a construit întreaga carieră pe Messi. Messi i-a creat această reputaţie falsă. Vă rog, uniţi-vă cu mine. #PepOut". Şi alţi fani se strâng în jurul lui. Împotriva lui Guardiola.



Contractul lui Pep cu Manchester City expiră în 2021. În carieră, Guardiola a antrenat la grupele de juniori ale Barcelonei, după care a fost promovat la echipa mare - cu care a declanşat o adevărat dominaţie în perioada 2008-2012 -, apoi a pregătit-o pe Bayern (2013-2016).

În vitrina lui Guardiola se află nu mai puţin de 28 de trofee cu echipele sale, printre care două Ligi ale Campionilor, trei titluri în Spania, trei în Germania şi două în Anglia. De asemenea, catalanul a mai câştigat trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citycontractcontestatari 

viewscnt
Articole similare