Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă atacul lui Edi Iordănescu! Ironie la adresa lui Gigi Becali: "Se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi asta"

Continuă atacul lui Edi Iordănescu! Ironie la adresa lui Gigi Becali: "Se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi asta"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a continuat cu nemulţumirile şi în cadrul conferinţei de presă, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 0-0.

Edi Iordănescu, despre Gigi Becali: "Văd patroni şi conducători care comentează despre noi"

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regular al Ligii 1. Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia. Meciul din Oltenia a fost subiectul mai multor faze controversate, iar Cristi Balaj a susţinut că actuala campioană trebuia să primească o lovitură de pedeapsă.

Edi Iordănescu e de părere că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pune presiune pe arbitrii care sunt delegaţi la meciurile lui CFR Cluj. Antrenorul a cerut stoparea presiunii şi a continuat cu o ironie la adresa "antrenorului" Gigi Becali. 

"Din păcate, văd ce presiune artificială se creează asupra noastră, văd patroni şi conducători care comentează despre noi, în speţă domnul Becali, pe care-l respect, dar vrea să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles, se pricepe la latura tehnico-tactică, dar nu poate stăpâni şi arbitrajul. Nu există un meci al CFR-ului la care să nu comenteze şi să critice arbitrii. 

Suntem hoţii cu buzunarele goale. Furăm joc de joc, am furat şi etapa trecută şi am ieşit cu impresia că Dinamo a ieşit dezavantajată, iar acum a fost penalty clar. Trebuia să-i rupă şortul lui Camora? Aşa a văzut sau n-a văzut domnul Haţegan, dar e deranjant că vorbim atât de mult despre alte echipe şi despre arbitraje", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, în conferinţa de presă de după meci.

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbgigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare