Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă conflictul de la Dinamo. Reacţia lui Duşan Uhrin la dezvăluirile doctorului Motoacă: ”Fals! Nimic adevărat în ceea ce spune!”

 Continuă conflictul de la Dinamo. Reacţia lui Duşan Uhrin la dezvăluirile doctorului Motoacă: ”Fals! Nimic adevărat în ceea ce spune!”

Dinamo București

Comentarii

Fostul doctor de la Dinamo, Adrian Motoacă l-a acuzat public pe Duşan Uhrin pentru metodele sale şi pentru că s-ar fi folosit de prilej pentru a-l denigra.

Adrian Motoacă l-a atacat pe Duşan Uhrin public în cursul zilei de joi: ”Dupa numai 1 luna mi s-a spus sa dau si alte meniuri si mi-a prezentat prin bucatar 4 variante cu paste bolognese. Consultandu-ma si cu jucatorii, care au respins din start ideea, am transmis ca daca se vor da aceste meniuri, eu nu voi putea raspunde de eventuale neplaceri cauzate de consumul de carne tocata”.

”Nu pot spune ca este un scandal, pentru ca au fost scrise la comanda niste articole care incearca sa imi denigreze activitatea medicala, pregatirea mea in medicina sportiva, cat si caracterul meu” a explicat Adrian Motoacă, într-un interviu acordat în exclusivitate Sport.ro.

În conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Gaz Metan, Duşan Uhrin a răspuns la acuzaţiile doctorului Motoacă: ”E problema lui, nimic nu e corect din ce a spus. Nimic. Nu pot să spun nimic altceva, decât că nimic nu a fost corect” s-a mulţit cehul să adauge.

Uhrin despre meciul cu Gaz Metan: ”Joacă un fotbal frumos. E problema jucătorilor mei cum se vor pregăti pentru acest joc”

Tehnicianul ”câinilor” a vorbit şi despre partida dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş din runda viitoare a Ligii 1: ”Gaz Metan joacă un fotbal ofensiv şi trebuie să ne apărăm foarte bine. De asemenea, ei au unele probleme în defensivă. Nu mă aştept la nimic, pentru că meciul începe de la 0-0. Cine e mai bun va câştiga acest meci. Ei joacă un fotbal frumos, sunt în primele şase locuri, iar obiectivul nostru este să îi depăşim. Este foarte important pentru noi când jucăm acasă. Mai departe, e problema jucătorilor, cum se vor pregăti şi cum vor juca. Eu nu cred că e vreun mare avantaj” a subliniat Duşan Uhrin Jr.

”Lucrăm din greu pentru a juca din ce în ce mai bine. Vom vedea pe teren ce va fi, dar nu pot să spun că suntem acum în formă maximă” a mai spus tehnicianul ceh.

Afla mai multe despre: duşan uhrin 

viewscnt
Articole similare