Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă controversele, iar Marius Croitoru nu se mai abţine. Ce a putut face în Botoşani - U Craiova 1948, printre fotbalişti | VIDEO

Continuă controversele, iar Marius Croitoru nu se mai abţine. Ce a putut face în Botoşani - U Craiova 1948, printre fotbalişti | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru continuă să se comporte precum un antrenor principal la FC Botoşani, deşi FRF a anunţat că schimbă foaia cu antrenorii care nu-şi respectă atribuţiile din fişa postului. Nervos, Croitoru a dat indicaţii din mijlocul jucătorilor, în meciul de acasă cu U Craiova 1948.

Marius Croitoru, din nou în centrul unor imagini controversate, deşi se află în vizorul FRF

FC Botoşani - U Craiova 1948 se joacă în etapa a patra din Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar sub lupa FRF s-a aflat Marius Croitoru la acest meci. 

"Director tehnic sau antrenor secund", aşa cum a fost prezentat de Valeriu Iftime, Marius Croitoru a oferit din nou indicaţii, aspect interzis prin fişa postului de FRF. 

De acest aspect ar trebui să se ocupe deţinătorul licenţei Pro, Mihai Ciobanu, cel care are atribuţii depline, dar în minutul 21 rolurile s-au inversat.  

În prima pauză de hidratare a partidei FC Botoşani - U Craiova 1948, Marius Croitoru s-a dus în mijlocul fotbaliştilor echipei din Moldova şi a gesticulat furios. 

Ar putea fi un nou moment care va fi pus de FRF la dosarul lui Marius Croitoru. În funcţie de cum se va judeca de la Casa Fotbalului, se poate ajunge la penalizări financiare şi chiar la suspendarea pe doi ani a licenţei antrenorului principal. 

Conform licenţei A pe care o deţine, Marius Croitoru poate să conducă antrenamentele şi să se ocupe pe deplin de programul echipei, dar nu are voie să dea indicaţii de pe margine, în timpul meciurilor. 

VIDEO | Nervos, Marius Croitoru oferă indicaţii în FC Botoşani - U Craiova 1948

Ce spunea Valeriu Iftime despre activitatea lui Marius Croitoru din timpul meciurilor

“Clubul nu are nicio treabă cu sancţiunea. Dacă Marius nu face ceea ce scrie în regulament şi tot urlă de pe bancă, de parcă ar da nu ştiu ce indicaţii extraterestre…

Dacă îl sancţionează pe el este o problemă dar ce treabă are clubul? Nu înţeleg ce a făcut Marius ca să sancţioneze clubul. Pe de altă parte, ori facem ceea ce spune regulamentul, ori nu. Dacă faci ceea ce vrei tu, uite ce iese.

O să vedem. El e director tehnic sau antrenor secund şi trebuie să fie ceea ce spune în contract. Nu poţi să te faci antrenor principal pentru că nu ai acte. Dacă nimeni nu a sancţionat până acum tipul ăsta de problemă, hai să ne încadrăm în ea şi să respectăm”, a spus Valeriu Iftime, după prima etapă a Superligii.

Afla mai multe despre: marius croitoruindicatii marius croitorubotosani u craiova 1948marius croitoru fc botosani u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare