Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă coşmarul pentru Loris Karius. Decizia luată de Beşiktaş la doar două luni după ce l-a transferat de la Liverpool

Continuă coşmarul pentru Loris Karius. Decizia luată de Beşiktaş la doar două luni după ce l-a transferat de la Liverpool
Comentarii

Clubul Beşiktaş Istanbul vrea să încheie înainte de termen împrumutul portarului Loris Karius de la Liverpool, anunţă presa din Turcia, citată de BBC.

Potrivit Fotomac, oficialii lui Beşiktaş sunt nemulţumiţi de prestaţiile goalkeeper-ului german, pe care l-au împrumutat pentru două sezoane, în vară, cu opţiune de transfer definitiv. Turcii vor să-l trimită pe Karius înapoi la Liverpool în ianuarie şi să împrumute un alt jucător de la "cormorani".

Este vorba despre atacantul belgian Divock Origi, în vârstă de 23 de ani, care a jucat o singură partidă la echipa U-23 în acest sezon şi nu face parte din planurile lui Jurgen Klopp.

Pentru Karius, problemele au început la sfârşitul lunii mai, atunci când a comis două gafe de proporţii în meciul pierdut de Liverpool contra lui Real Madrid, scor 3-1, în finala Ligii Campionilor. Germanul a continuat evoluţiile ezitante şi în presezon, iar Liverpool s-a repliat şi l-a transferat pe brazilianul Alisson, de la AS Roma, împrumutându-l pe german în Turcia. La Beşiktaş, Karius a adunat zece meciuri până acum.

12 milioane de euro este cota lui Karius, potrivit Transfermarkt.de

15 goluri a încasat Karius până în prezent, la Beşiktaş, adică o medie de 1,5 goluri pe meci

Afla mai multe despre: kariusbesiktasliverpool 

viewscnt
Articole similare