Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă exodul de la Ajax! O echipă din Germania transferă o revelaţie a clubului olandez

Continuă exodul de la Ajax! O echipă din Germania transferă o revelaţie a clubului olandez

Bundesliga

Comentarii

Ajax Amsterdam se poate destrăma în această vară. Jucătorii continuă să plece de la Amsterdam după succesul de sezonul trecut din UEFA Champions League, acolo unde au ajuns până în semifinale, fiind la un pas de marea finală de la Madrid. "Lăncierii" s-au înţeles cu o echipă din Germania.

Ajax Amsterdam este aproape de a finaliza negocierile pentru vânzarea lui Daley Sinkgraven, 23 de ani, la Bayern Leverkusen. De Telegraaf notează că nemţii vor plăti aproximativ 5 milioane de euro în schimbul jucătorului. Bayer va juca în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor.

Tânărul jucător olandez se va reuni la Bayer cu fostul tehnician pe care l-a avut la Amsterdam, Peter Bosz. Antrenorul în vârstă de 55 de ani l-a numit pe Sinkgraven "una dintre revelaţiile lui Ajax" într-un interviu acordat site-ului clubului olandez în luna februarie. 

Sinkgraven, care poate juca şi pe poziţia lui Răzvan Marin, este la bază fundaş stânga, dar accidentările l-au ţinut departe de terenul de fotbal în sezonul precedent. Doar nouă partide a bifat în Eredivisie. El a fost cumpărat de "lăncieri" în 2015 de la Heerenveen în schimbul a şapte milioane de euro. 

Afla mai multe despre: daley sinkgravenajaxbayertransfer ajax 

viewscnt
Articole similare