Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă exodul la Gaz Metan Mediaş. Contractele a opt jucători expiră la sfârşitul acestei luni

Continuă exodul la Gaz Metan Mediaş. Contractele a opt jucători expiră la sfârşitul acestei luni

Fotbal

Comentarii

Clubul Gaz Metan se va despărţi la sfârşitul lunii de 9 jucători, ale căror contracte vor expira pe data de 30, anunţă site-ul de casă al acestora, Gazisti.ro.

Cei nouă jucători sunt: portarul Ricardo Batista, fundaşii Marian Pleaşcă şi Juel Thomas Nielsen, mijlocaşii Boubacar Fofana, Neluţ Roşu, Ely Fernandes şi Paul Costea, cât şi cei doi atacanţi, Sergiu Buş şi Ioan Hora. Clubul Gaz Metan nu a negociat până în acest moment cu niciun jucător pentru prelungire de contract, iar şansele ca să-i păstreze cel puţin pe titularii Boubacar Fofana şi Sergiu Buş sunt minime, asta fiindcă impresarii celor doi jucători cer bani la semnătură.

În schimb, brazilianul Gabriel de Moura aflat şi el la final de contract, va continua cel cel mai probabil la Mediaş, în timp ce Mihai Butean, împrumutat de la CFR Cluj, va rămâne la Gaz Metan până la sfârşitul acestui sezon. Jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit drepturile financiare stipulate în contracte şi primele promise de conducători, dar şi de faptul că Edi Iordănescu a fost lăsat să-şi rezilieze contractul.

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în premieră în play-off, însă problemele interne sunt foarte adânci, echipa n-are antrenor, a pierdut licenţa pentru o eventuală calificare în cupele europene, iar  jucătorii sunt cu gândul mai mult la plecare, decât la competiţia actuală.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare