Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă iureşul! Oficialul FCSB nu s-a prezentat la "job": "Demisionează sau face asta". În ce se poate transforma protestul lui Gigi Becali

Continuă iureşul! Oficialul FCSB nu s-a prezentat la "job": "Demisionează sau face asta". În ce se poate transforma protestul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dat noi ordine în club, după ce a acuzat o conspiraţie la înfrângerea cu Rapid Bucureşti. Deja, primele măsuri au fost puse în aplicare, iar acestea vizează oameni importanţi din conducere.

"Ori nu se mai duce, ori demisonează". Măsură radicală la FCSB!

Rapid Bucureşti - FCSB, 1-0, în Superligă a generat furia conducătorilor echipei din Berceni, care n-au suportat deciziile arbitrului Horaţiu Feşnic. Centralului i s-au imputat intrările dure ale lui Răzvan Onea şi Dragoş Grigore, iar la câteva ore distanţă Gigi Becali a anunţat repercursiunile. 

Pe lângă faptul că a anunţat că vinde FCSB şi că s-a retras din toate funcţiile din club, Gigi Becali l-a promovat pe Mihai Stoica. De asemenea, boicotează FRF prin poziţia pe care Valeriu Argăseală o are în cadrul Comitetului Executiv al federaţiei. 

Mai mult, Gigi Becali i-ar putea cere lui Valeriu Argăseală, care ocupă postul de preşedinte la FCSB, să-şi înainteze demisia din Comitetul Executiv al FRF. 

Deja, la şedinţa de marţi de la sediul FRF, oficialul nu a fost prezent. 

"Aşa cred (n.r. - că Valeriu Argăseală îşi prezintă demisia din Comitetul Executiv FRF). Ori nu se mai duce, ori demisonează. 

Noi nu putem face nimic. Mai mult decât să spui ce se va întâmpla înainte de meci şi oamenii să se comporte... Ce să facem? Să jucăm cu banderole albe? Să întârziem startul meciului la Craiova?", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Pe lângă vina găsită FRF şi CCA, Mihai Stoica a subliniat şi un alt aspect, prin care a dorit să demonstreze că clubul pe care-l reprezintă nu poate produce o schimbare. 

"Pentru a schimba CEVA în fotbalul lui Burleanu şi Vassaras trebuie să votezi. Număr de voturi în Adunarea Generală FRF:

- FCSB (continuatoarea Stelei) - 1 vot

- CS Gloria Lunca Teuz Cermei - 1 vot", a scris, pe Facebook, Mihai Stoica. 

Deşi n-a participat la şedinţa FRF, Valeriu Argăseală s-a dus, marţi, la LPF, acolo unde au fost luate alte decizii importante. 

Deciziile luate la Adunarea Generală a LPF

Membrii LPF au expus, în cadrul Adunării Generale de marţi, o serie de probleme şi solicitări, cele mai importante dintre acestea vizând organizarea şi calitatea arbitrajului la nivelul SuperLigii României.

Potrivit lpf.ro,  în perioada următoare, vor fi centralizate toate aceste chestiuni şi mai ales soluţiile identificate, pentru a fi discutate cu Federaţia Română de Fotbal şi cu reprezentanţii arbitrajului românesc în vederea îmbunătăţirii acestui serviciu.

Totodată, conform sursei citate, au fost dezbătute o serie de propuneri pentru modificarea Legii Educaţiei Fizice şi Sportului nr. 69/2000, menite să îmbunătăţească activitatea sportivă de performanţă în general. Această procedură de analiză şi elaborare a propunerilor va continua şi în perioada următoare, până la definitivarea unei forme finale ce va fi înaintată pe circuitul decizional prevăzut de lege.

LPF precizează că nu a făcut obiectul discuţiilor pe acest subiect, iniţiativa legislativă ce vizează participarea cluburilor de drept public la sportul profesionist. Membrii Ligii au fost doar informaţi cu privire la procedura iniţiată în acest sens şi cu privire la stadiul modificării legislative, ce va rămâne în atenţia noastră pentru perioada următoare.

Prima reacţie a lui Feşnic după ce a revăzut faza incriminată de FCSB! Ce s-a întâmplat, de fapt, dă totul peste cap: "Asta a transmis unor apropiaţi"

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu argasealafcsbmihai stoicafrf 

viewscnt
Articole similare