Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă lucrările la arena echipei din Liga 1! Clubul se laudă cu "unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase stadioane din ţară" VIDEO şi FOTO

Continuă lucrările la arena echipei din Liga 1! Clubul se laudă cu "unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase stadioane din ţară" VIDEO şi FOTO

Superliga

Comentarii

Noul stadion al lui Sepsi a fost afectat de pandemia de coronavirus. Deşi conducerea şi-ar fi dorit să inaugureze arena în 2020, lucrările de finalizare au fost amânate pentru 2021. Totuşi, Sepsi speră că va fi un stadion la nivel european.

Oficialii lui Sepsi au arătat câteva imagini spectaculoase cu noua arenă din Sfântu Gheorghe. Cu bani de la guvernul Ungariei, echipa din Sfânu Gheorghe îşi construieşte o nou arenă. Aceasta va avea 8.000 de locuri şi ar urma să fie inaugurată în noiembrie 2021.

Costurile totale pentru noul stadion sunt de aproximativ 15 milioane de euro. Guvernul maghiar va finanţa construirea unui întreg complex sportiv.

Noul stadion al lui Sepsi, afectat de pandemia de coronavirus

Sepsi spera să se mute în casă nouă în acest an, fiind deja demarată construcţia unei noi arene în Sfântu Gheorghe, însă debutul pandemiei de COVID-19 a dat peste cap planurile covăsnenilor. Sepsi anunţă că noul stadion va fi gata în 2021.

"Chiar dacă într-un ritm mai moderat, continuă lucrările contractate în aşa fel încât anul viitor să putem anunţa cu mândrie: a fost finalizat unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase stadioane din ţară. Hajrá Sepsi OSK! Hai Sepsi OSK!", a transmis clubul din Sfântu Gheorghe. 

 

Afla mai multe despre: stadion sepsi 

viewscnt
Articole similare