Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă negocierile pentru fotbalistul dorit la FCSB. Ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali: "Vom păstra şi un procent dintr-o viitoare vânzare"

Continuă negocierile pentru fotbalistul dorit la FCSB. Ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali: "Vom păstra şi un procent dintr-o viitoare vânzare"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit o nouă reacţie în privinţa transferului lui Andrei Chindriş la FCSB. Suma cerută de moldoveni e de 580.000 de euro, dar finanţatorul FCSB, Gigi Becali, oferă mai puţin.

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Bogdan Planic, care va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon, după ce contractul îi va expira. Finanţatorul FCSB a luat legătura cu Valeriu Iftime pentru Andrei Chindriş, iar negocierile continuă. 

Valeriu Iftime cere puţin peste jumătate de milion de euro şi procente dintr-un viitor transfer: ”Noi, cluburile, ne înţelegem imediat. 580.000 de euro este suma pe care marşăm în acest moment. E greu de spus dacă e o sumă bună în aceste condiţii, noi vom păstra şi un procent dintr-o viitoare vânzare, cum am tot procedat în afacerile cu domnul Becali", a spus Iftime, pentru Gazeta Sporturilor. 

De asemenea, Iftime a mai susţinut că Andrei Chindriş şi-ar dori să se transfere în Germania sau Spania. Fotbalistul are anumite reţineri în privinţa problemelor cu care s-ar putea confrunta la FCSB: "Copilul e şi el aşa... Nu îi e foarte clar dacă să mai stăm până în vară şi să aşteptăm o ofertă. El tot insistă pentru Germania şi are dreptate. Şi Spania. I-am înţeles punctul de vedere. E adevărat că are unele reţineri faţă de FCSB faţă de unele aventuri care s-au mai întâmplat acolo cu fotbaliştii noştri. Nu sunt doar miere, zahăr şi plăceri la un club cum e FCSB. Şi de multe ori intri în tocătoarea domnului Becali, în care mulţi nu rezistă şi unii chiar clachează. Andrei poate nu e aşa, dar poate nu e atât de încântat astăzi să semneze un contract, ca să fiu sincer, la FCSB", a declarat finanţatorul lui FC Botoşani pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei chindrisfcsb 

viewscnt
Articole similare