Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă Neymar la PSG? Anunţul făcut chiar de superstarul brazilian: „Nu există multă dragoste între fani şi jucători!”

Continuă Neymar la PSG? Anunţul făcut chiar de superstarul brazilian: „Nu există multă dragoste între fani şi jucători!”
Comentarii

Atacantul brazilian Neymar (31 de ani) a mărturisit, într-un interviu acordat unui jurnalist brazilian, că nu i s-a spus nimic despre vreun plan de a părăsi PSG în această vară.

Neymar vrea să rămână la PSG

Deşi a fost contestat de fani în ultima perioadă la PSG, brazilianul este hotărât să continue pe Parc des Princes, în ciuda ostilităţii arătate de fani.

”Sper (să joc în acest sezon) pentru PSG, am un contract cu Paris Saint-Germain şi până acum nimeni nu mi-a spus nimic despre o eventuală plecare", a declarat Neymar (31 ani) într-un interviu difuzat miercuri pe canalul YouTube al jurnalistului sportiv Casimiro Miguel.

"Sunt calm, chiar dacă nu există multă dragoste între fani şi jucător. Voi fi acolo [...] cu sau fără dragoste", a spus, râzând, numărul 10 brazilian într-un interviu înregistrat pe 22 iunie.

El a stat departe de teren din februarie din cauza unei accidentări la glezna dreaptă, dar a revenit la antrenamentele cu PSG săptămâna trecută. "Este o accidentare enervantă, este foarte incomodă. Procesul a fost foarte dureros şi este foarte dificil, dar încerc să fac o revenire bună [...] Evident, victoria este întotdeauna unul dintre obiective, dar vreau să joc bine din nou, acesta este primul lucru", a spus el.

Neymar continuă şi la echipa naţională a Braziliei

De asemenea, Neymar a dat asigurări că va continua să îmbrace culorile naţionalei braziliene, după ce a lăsat acest lucru sub semnul întrebării în urma înfrângerii la penalty-uri a Seleçao în faţa Croaţiei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022 din Qatar.

"După Cupa Mondială, nu am vrut (să continui), nu din cauza durerii de a pierde, ci pentru ca familia mea să nu sufere. Dar ei tot vor trebui să mă suporte", a adăugat el râzând. "M-am gândit din nou la asta, pentru că îmi doresc foarte mult să câştig titlul mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002", a explicat Neymar.

Afla mai multe despre: neymarpsgfotbal international 

viewscnt
Articole similare