Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă plecările de la Iaşi! Mihai Teja are probleme serioase înainte de reluarea noului sezon

Continuă plecările de la Iaşi! Mihai Teja are probleme serioase înainte de reluarea noului sezon

CSM Poli Iași

Comentarii

După ce Gardoş (CSU Craiova), Burlacu (CSU Craiova) şi Nascimento (Levski Sofia) au revenit la echipele de unde fuseseră împrumutaţi, ieşenii i-au mai pierdut pe Sin, Sanoh şi Qaka.

Au renunţat la Mioo, Semedo, P. Petre, Garros şi Mihăescu, iar acum sunt decişi să mai rezilieze contactele altor jucători. Ofiicialii din Copou au început discuţiile cu Adria Gallego şi Lewis Enoh, dar şi Alexandru Zaharia, care e tentat să plece la Chiajna. Mai mult se discută prelungirile angajamentelor cu Bosoi, Platini şi L. Rus, alte căror contracte se apropie de final. 

Politehnica Iaşi joacă astăzi primul meci sub comanda noului antrenor principal, Mihai Teja. De la ora 18, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, formaţia ieşeană se confruntă, într-o partidă de verificare, cu Huşana Huşi. Oaspeţii au promovat în această vară în Liga a III-a de fotbal, după ce campioana judeţului Iaşi, Moldova Cristeşti, cu care vasluienii trebuiau să se lupte într-un baraj, nu a avut documentele necesare participării la duelul decisiv pentru accederea în eşalonul trei.

Afla mai multe despre: iasi 

viewscnt
Articole similare