Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele la ACS Poli Timişoara: clubul a cerut intrarea în insolvenţă

Continuă problemele la ACS Poli Timişoara: clubul a cerut intrarea în insolvenţă
Comentarii

ACS Poli Timişoara a depus la Tribunalul Timiş cererea de intrare în insolvenţă, după ce a fost reclamată la tribunal de mai mulţi foşti angajaţi, care îşi cer în justiţie salariile datorate de câteva luni, informează presa locală.

Conform site-ului tion.ro, conducerea clubului bănăţean a apelat la această procedură pentru a-şi putea continua activitatea. Decizia a fost luată după ce doi angajaţi, antrenorul Petru Ţurcaş şi maseurul Adrian Blaj, şi-au cerut drepturile salariale în instanţă. În plus, sunt numeroşi fotbalişti care au activat sezonul precedent la club şi au rămas cu salarii neachitate.

Recent, preşedintele clubului ACS Poli Timişoara, Radu Birlică, a anunţat că gruparea bănăţeană are datorii de 300.000 de euro faţă de mai mulţi foşti jucători.

Dacă va fi demarată procedura de insolvenţă aceasta nu înseamnă automat şi închiderea activităţii. În ciuda problemelor, ACS Poli Timişoara se află în prezent în Liga 2, după ce în sezonul trecut a retrogradat din prima ligă. În prima etapă a Ligii 2, ACS Poli a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de Farul Constanţa.

În acest moment, oraşul Timişoara are trei echipe în Liga 2. Pe lângă ACS Poli, în liga secundă se mai află Ripensia şi ASU Poli, echipa suporterilor.

Afla mai multe despre: timisoarainsolventaacs poli 

viewscnt
Articole similare