Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Sarri l-a lăsat în afara lotului

Continuă problemele lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Sarri l-a lăsat în afara lotului

Juventus

Comentarii

Continuă relaţia dificilă dintre Cristiano Ronaldo şi Maurizio Sarri, după ce tehnicianul italian l-a scos pe portughez în minutul 54 al meciului cu AC Milan. Chiar dacă antrenorul şi jucătorul au dezvăluit că Ronaldo este accidentat, el a evoluat în ambele meciuri ale Portugaliei, cu Lituania şi Luxemburg.

Acum, Maurizio Sarri a decis să nu îl includă pe Cristiano Ronaldo în lotul pentru meciul cu Atalanta, care se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în direct la Telekom Sport 1.

Cu toate că a recunoscut şi Ronaldo că este accidentat, este bizar faptul că a evoluat 120 de minute în ultima săptămâna pentru echipa naţională a Portugaliei, care s-a calificat la Campionatul European, însă atunci când vine vorba de echipa de club, starul portughez este lăsat în afara lotului. 

La meciul cu Milan, atunci când Ronaldo a ieşit prematur de pe teren, presa italiană a scris că portughezul i-a aruncat vorbe grele antrenorului "bătrânei doamne", însă acesta din urmă s-a grăbit să nege vehement varianta unui scandal între el şi Ronaldo. 

După meciul cu Luxemburg, în care Ronaldo a marcat golul cu numărul 99 pentru echipa naţională, a dat cărţile pe faţă vis-a-vis de relaţia cu Sarri şi presupusul scandal: "Nu a fost nicio controversă, voi aţi creat-o. Am încercat să ajut cu Juventus. Nimănui nu îi place să fie schimbat, dar am înţeles, pentru că nu mă simţeam bine. În acele două meciuri nu am fost la 100%", a declarat Ronaldo. 

”Cristiano Ronaldo este la 99% din capacitatea sa, de aceea nu este în lot pentru partida cu Atalanta. El a acuzat ceva probleme fizice la ultimul meci al echipei naţionale. Obiectivul nostru este UEFA Champions League şi de aceea am hotărât să-l odihnesc pentru meciul cu Atletico Madrid” a mai spus Maurizio Sarri.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare