Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele pentru Inzaghi! Lazio şi-a pierdut un atacant pentru finalul de sezon

Continuă problemele pentru Inzaghi! Lazio şi-a pierdut un atacant pentru finalul de sezon

Serie A

Comentarii

Lazio a pierdut în ultima etapă de campionat, 0-3, împotriva celor de la AC Milan şi distanţa faţă de Juventus s-a mărit la şapte puncte, însă probleme lui Simone Inzaghi continuă.

Antrenorul italian va fi nevoit să gestioneze finalul de sezon fără Joaquin Correa. Argentinianul în vârstă de 25 de ani a suferit o accidentare în meciul cu AC Milan, disputat sâmbătă seară. 

Simone Inzaghi chiar a dezvăluit că problema lui Correa era una mai veche şi nici nu s-ar fi bazat pe serviciile atacantului dacă Ciro Immobile şi Felipe Caicedo nu erau suspendaţi pentru meciul cu "diavolul" milanez. Potrivit Sky Sport Italia, testele medicale au determinat că Joaquin Correa a suferit o leziune a ligamentelor colaterale de la genunchi. El va lipsi între 15 şi 20 de zile, ceea ce înseamnă că există şanse mici de a mai îmbrăca tricoul lui Lazio în acest sezon. 

Opt goluri a marcat Correa în acest sezon. Fotbalistul cotat în acest moment la 30,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, a fost transferat în 2018 de la FC Sevilla. 

Afla mai multe despre: laziojoaquin correa 

viewscnt
Articole similare