Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele pentru Messi. Accidentarea este mai gravă decât s-a crezut. Cât va mai lipsi decarul de la Barcelona

Continuă problemele pentru Messi. Accidentarea este mai gravă decât s-a crezut. Cât va mai lipsi decarul de la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi s-a accidentat într-un meci de pregătire cu Napoli şi nu a jucat niciun minut, până acum, în acest sezon. Antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, credea că se poate baza pe argentinian după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, însă nu este cazul.

Messi nu a participat la antrenamentele de marţi şi miercuri ale Barcelonei şi continuă să se pregătească separat, astfel nu va fi în lot pentru meciul din weekend, împotriva celor de la Valencia. De asemenea, presa spaniolă scrie că el nu va putea fi folosit nici în primul meci din grupele UEFA Champions League, cu Borussia Dortmund. 

Există, însă, şi o veste bună pentru fanii Barcelonei. La antrenamentul de miercuri a participat Luis Suarez, care s-a accidentat la tendonul lui Ahile în prima etapă, cu Athletic Bilbao. Totuşi, Valverde îl poate ţine pe bancă pe Suarez, pentru a fi 100% în duelul din Champions League, care va fi în direct la Telekom Sport. 

  • Barcelona - Valencia este în direct, la Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 22:00

Fără Messi pe teren, Barca a luat doar patru puncte în primele trei etape, după o înfrângere cu Bilbao, o victorie, 5-2, cu Betis şi un egal, 2-2, cu Osasuna. 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare