Experiențe împreună.
You are here:

Continuă problemele pentru Naomi Osaka. Sportiva japoneză s-a retras de la Indian Wells

Continuă problemele pentru Naomi Osaka. Sportiva japoneză s-a retras de la Indian Wells

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka, locul 8 WTA, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, dar care se luptă cu probleme recurente de anxietate anul acesta, nu va concura la turneul Indian Wells de categorie WTA 1000, care va avea loc luna viitoare, au anunţat, miercuri, organizatorii competiţiei din California informează lesoir.be.

Anunţul nu este o mare surpriză, deoarce vedeta japoneză în vârstă de 23 de ani şi-a anunţat intenţia de a "lua o pauză pentru o vreme", în urmă cu aproape trei săptămâni, chiar după eliminarea sa surprinzătoare, în turul 3 al US Open. Deţinătoare a titlului a fost învinsă de tânăra jucătoare canadiană Leylah Fernandez, viitoare finalistă.

"Sincer, nu ştiu când voi juca următorul meci de tenis”, a spus Osaka, înainte de a izbucni în lacrimi, atunci, la o conferinţă de presă.
"Simt că, în ultima vreme, când câştig nu mă simt fericită. Simt mai mult o uşurare. Şi atunci când pierd, mă simt foarte tristă. Nu cred că este normal", a continuat ea.

La sfârşitul lunii mai, ea s-a retras înainte de turul al doilea al turneului de la Roland Garros, după ce a creat controverse, refuzând să răspundă întrebărilor mass-media.

Ea s-a plâns de probleme de anxietate, marcate de mai multe episoade depresive.

Osaka a renunţat apoi la turneul de la Wimbledon, din iulie şi a revenit pe teren la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind sportiva care a aprins flacăra olimpică. Presiunea de acasă a fost prea mare, astfel că a fost eliminată prematur, în turul al treilea al turneului de tenis.
Naomi Osaka a câştigat turneul de la Indian Wells în 2018.

viewscnt
Articole similare