Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul la FC Barcelona! Messi, atac direct la conducere, după reducerea salarială: "S-a pus presiune să facem ceva ce ştiam de mult că vom face!"

Continuă războiul la FC Barcelona! Messi, atac direct la conducere, după reducerea salarială: "S-a pus presiune să facem ceva ce ştiam de mult că vom face!"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (32 de ani) a lansat săgeţi către conducătorii Barcelonei, după ce jucătorii catalani au acceptat reducerea salariilor cu 70% pe perioada pandemiei de Coronavirus. Starul argentinian i-a acuzat pe şefi că au pus presiune pe jucători pentru a accepta un lucru pe care ştiau de la bun început că îl vor accepta.

Luni, FC Barcelona a dat un comunicat în care a anunţat că jucătorii şi staff-ul de la prima echipă au acceptat, în cele din urmă, reducerea salarială pe care le-a propus-o clubul. Prima echipă a secţiei fotbal din clubul catalan era singura care încă nu bătuse palma cu şefii pentru reducerea salariilor.

Totuşi, înainte să apară comunicatul, fotbaliştii Barcelonei au publicat pe reţelele sociale o scrisoare în care anunţau acest lucru. În scrisoarea sa, Leo Messi a trimis săgeţi către şefii de pe Camp Nou: "În interiorul clubului există oameni care au încercat să pună echipa sub lupă şi să pună presiune pentru a face un lucru pe car ştiam deja că îl vom face!", a fost mesajul lui Messi.

Argentinianul a adăugat, apoi: "De fapt, dacă acordul a întârziat câteva zile e doar pentru că am căutat o formulă care să ajute clubul şi, de asemenea, oamenii din interior în aceste momente", a mai spus Messi în scrisoare.



Fotbaliştii de la prima echipă a catalanilor îi vor ajuta şi pe muncitorii din club care au salarii mult mai mici faţă de ei în această perioadă.

Afla mai multe despre: fc barcelonaleo messiacuze 

viewscnt
Articole similare