Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul pentru Eduardo Camavinga. Patru cluburi mari pe urmele sale. Reacţia jucătorului: ”Mă gândesc serios”

Continuă războiul pentru Eduardo Camavinga. Patru cluburi mari pe urmele sale. Reacţia jucătorului: ”Mă gândesc serios”

Transferuri

Comentarii

Eduardo Camavinga ar putea fi unul dintre cei mai disputaţi jucători de pe piaţa transferurilor în această vară.


Fotbalistul echipei Rennes este dorit de marile cluburi ale Europei, cele mai interesate de serviciile sale fiind Real Madrid, Bayern Munchen, Paris Saint Germain şi Liverpool.

Tânărul mijlocaş francez a vorbit despre viitorul său, într-un interviu acordat recent: ”Mă gândesc serios la viitorul meu, alături de familie. Pentru început, ne concentrăm asupra echipei. Interesul lui Bayern sau al lui Real Madrid? Dacă ţi-aş zice că nu mă face fericit acest lucru, te-aş minţi. Dar acum, nu este momentul să mă gândesc prea mult la aşa ceva” a recunoscut Camavinga.

Potrivit Le10Sport, Paris Saint Germain l-a transformat pe Camavinga într-un obiectiv prioritar pentru stagiunea viitoare. Jucătorul este dorit şi de Jurgen Klopp la FC Liverpool, în timp ce Bayern Munchen şi Real Madrid îl monitorizează cu atenţie de mai bine de un an de zile, scrie presa franceză.

Fotbalistul de 18 ani este cotat la 60 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. Este internaţional francez de anul trecut şi, în ciuda vârstei sale fragede, Camavinga are deja 80 de meciuri în tricoul lui Rennes, dar şi două goluri marcate. El a fost promovat la prima echipa în sezonul 2018-2019, când a şi debutat în Ligue 1.

Afla mai multe despre: eduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare