Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă reacţiile pozitive în privinţa lui Ianis Hagi. Un popular jurnalist spaniol impresionat: ”Lumea a râs de el, dar Ianis a făcut apoi asta!”

Continuă reacţiile pozitive în privinţa lui Ianis Hagi. Un popular jurnalist spaniol impresionat: ”Lumea a râs de el, dar Ianis a făcut apoi asta!”

Stranieri

Comentarii

Foarte critic de regulă când vine vorba de analiza individuală a unor jucători din Spania, jurnalistul Julio Maldonado ”Maldini” s-a declarat impresionat de Ianis Hagi, după prestaţia din partida Genk - St Truiden.

În minutul 48 al meciului cu St Truiden, Ianis Hagi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Acesta a executat cu multă siguranţă o lovitură de la 11 metri şi a dus scorul la 2-0. Douăsprezece minute mai târziu, Hagi Jr. s-a aflat din nou la punctul cu var şi a ales să execute lovitura de pedeapsă cu piciorul stâng, transformând fără emoţii.

Performanţa sa a fost remarcată imediat de unul dintre cei mai populari jurnaşti spanioli. Julio Maldonado, supranumit ”Maldini” a reacţionat imediat după prestaţia lui Ianis: ”Lumea a început să râdă de el. Dar Ianis a venit apoi şi a transformat un penalty cu piciorul stâng, şi un altul cu piciorul drept. În acelaşi meci, cu St Truiden. Mă uit de 40 de ani la fotbal şi nu am văzut aşa ceva”

Julio Maldonado este un jurnalist foarte cunoscut în Spania. El colaborează în prezent cu Movistar şi Cope, dar şi cu celebrul cotidian madrilen AS.

El este recunoscut pentru analizele tactice pe care le face în fotbalul spaniol, dar şi jucătorilor. Analist la emisiuni precum ”La Casa del Futbol”, ”Noche de Champions” şi mai ales, ”El Dia Despues”, Julio Maldonado l-a mai lăudat şi în trecut pe Ianis Hagi: ”Fotbalist care loveşte impecabil mingea cu ambele picioare. Are un potenţial imens şi reprezintă marele pariu al fotbalului românesc, un fotbal care l-a dat lumii chiar pe tatăl său, marele Gheorghe Hagi. Ianis are tot ceea ce-i trebuie pentru a reuşit la cel mai înalt nivel. Nu e de mirare că mari cluburi ale Europei sunt pe urmele sale” mărturisea ”Maldini” pe perioada Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare