Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă revoluţia la Dinamo! Mircea Rednic a mai adus doi jucători în probe. Unul dintre el a fost coleg cu Brănescu la Juventus

Continuă revoluţia la Dinamo! Mircea Rednic a mai adus doi jucători în probe. Unul dintre el a fost coleg cu Brănescu la Juventusgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi, după înfrângere din play-out, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş, este pregătit să mai aducă doi jucători noi.

Facundo Mallo şi Elvis Kabashi sunt cei doi jucători pe care "câinii" îi vor testa în acest weekend, în meciul amical cu CS Tunari, din Liga a 3-a, potrivit GSP. 

Facundo Mallo este un fundaş central, cu o înălţime de 1.86 m, născut la Montevideo. Până acum a evoluat doar în Urguay, la echipe precum Liverpool Montevideo şi CA Torque, iar din luna ianuarie, fotbalistul în vârstă de 24 de ani, este liber de contract. Interesant este faptul că el împarte acelaşi impresar cu noul star de la Arsenal, Lucas Torreira. 

Elvis Kabashi este un mijlocaş central albanez, în vârstă de 20 de ani, care şi-a petrecut mai mult timp prin ligile inferioare din Italia, acolo unde s-a mutat încă de când era copil, alături de familia sa. Crescut în academia celor de la Empoli şi Juventus, albanezul a aparţinut patru ani de campioana Italiei, fiind coleg cu Laurenţiu Brănescu, dar fără să bifeze un meci la echipa mare a "bătrânei doamne". 

  • 125.000 de euro este cota lui Kabashi, potrivit transfermarkt.com
  • Două selecţii şi un gol are jucătorul pentru reprezentativa U19 a Albaniei 
  • Pescara, FC Den Bosch, Pontedera, Viterbese şi Livorno sunt echipele care a jucat Kabashi 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamomircea rednictransferuri 

viewscnt
Articole similare