Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă România seria succeselor în meciurile amicale? Vezi părerea pariorilor profesionişti

Continuă România seria succeselor în meciurile amicale? Vezi părerea pariorilor profesioniştigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat meciul pe care elevii lui Contra îl vor disputa marţi împotriva Olandei, echipă care a ratat de asemenea calificarea la Cupa Mondială din 2018 şi care urmează să-şi schimbe selecţionerul după această confruntare.

Mai jos găseşti argumentele şi sugestiile de ponturi ale profesioniştilor, precum şi casele de pariuri sportive online de top la care se găsesc cele mai valoroase cote pentru partidele echipelor naţionale şi nu numai!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE INTERNAŢIONALE – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Noul selecţioner ne-a lăsat de înţeles că România ar fi campioană mondială dacă s-ar juca numai partide amicale. Cosmin Contra şi-a început cu dreptul mandatul la cârma primei reprezentative, însă acest lucru nu garantează în nici un fel succesul tricolorilor în următoarea campanie de calificare. Jucătorii au lăsat mai mult impresia că se bucură de demiterea lui Daum şi de instalarea unui antrenor român, decât de numirea fostului tehnician dinamovist în funcţia de selecţioner.

În realitate, Contra nu a făcut altceva decât să schimbe atmosfera de la lot, întrucât realmente nu a avut timp să lucreze prea mult la instalarea unei noi formule de joc. Fotbaliştii convocaţi se simt mult mai confortabil în acest moment, însă acest lucru poate să lucreze şi în defavoarea echipei noastre, dacă această relaxare şi stare de euforie va genera ieşiri şi acte de indisciplină precum cele din epoca lui Tamaş şi Mutu.

Agresivitatea pe care au arătat-o elevii lui Contra în meciul cu Turcia a venit pe fondul unui joc extrem de modest prestat de către fotbaliştii aleşi de Lucescu. Se pare că efectul antrenorului străin are acelaşi impact negativ în Turcia, cum a fost cazul şi în cadrul reprezentativei noastre. De altfel, după eşecul de joi seară – al 3-lea pentru Il Luce în actualul mandat – fostul internaţional Nihat Kahveci i-a cerut în mod public demisia experimentatului antrenor român. Numai 3 goluri a marcat Turcia în cele 5 meciuri sub comanda lui Lucescu, încasând 9 şi reuşind o singură victorie.

Revenind însă la oile noastre, trebuie să remarcăm faptul că jocul României suferă pe fază ofensivă în meciurile oficiale, iar Contra nu pare să fi schimbat prea mult garnitura clasică, poate cu excepţia lui Gheorghe Grozav.

 

Meciul cu Olanda va fi unul, teoretic, accesibil pentru tricolori; asta pentru că elevii lui Dick Advocaat sunt conştienţi de faptul că selecţionerul va fi schimbat după acest meci amical, transformând astfel această campanie de pregătire într-o acţiune pur şi simplu inutilă pentru Portocala Mecanică. Olanda a şutat numai de 5 ori pe tot parcursul partidei câştigate în Scoţia cu scorul de 0-1. Casele de pariuri sportive online de top au depistat lipsa de interes a lui Sneijder şi a colegilor săi, fapt pentru care au stabilit cotele într-o manieră extrem de echilibrată.

Totodată, trebuie să luăm în calcul şi faptul că selecţionerul a convocat nu mai puţin de 29 de jucători pentru această acţiune, lucru care ne dă de înţeles că îi va folosi pe o bună parte dintre ei în aceste două jocuri. Cert este că indiferent de echipa pe care o va alinia Contra, fotbaliştii de pe teren vor încerca să-şi câştige locul în prima reprezentativă, făcând un joc bun. În contextul dat, nu ar trebui să fim miraţi dacă echipa României va domina acest joc şi se va impune:

România DNB @ 1.95 – Joacă pronosticul la Betfair!

Victorie România @ 2.75 – Joacă pronosticul la Netbet!

Chiar şi dacă entuziasmul este în floare la echipa naţională, să nu uităm că jucătorii se vor reîntoarce curând la echipele de club, acolo unde antrenorii îi aşteaptă sănătoşi, aşa că probabil nu vom avea parte de o dispută încinsă:

Sub 2.5 goluri @ 1.65 – Încearcă pontul la Betano!

Egalitate la pauză @ 2.00 – Încearcă pontul la Sportingbet!

Ambele echipe vor înscrie – NU @ 1.80 – Încearcă pontul la Unibet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR INTERNAŢIONALE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportiveromaniaolandacoteanalizacontra 

viewscnt
Articole similare