Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul cu Mkhitaryan la finala Europa League! UEFA a ameninţat-o pe Arsenal! Ce voiau să facă ”tunarii” înaintea meciului

Continuă scandalul cu Mkhitaryan la finala Europa League! UEFA a ameninţat-o pe Arsenal! Ce voiau să facă ”tunarii” înaintea meciului

UEFA Europa League

Comentarii

Henrikh Mkhitaryan nu va juca în finala Europa League dintre Arsenal şi Chelsea, de la Baku, din cauza tensiunilor dintre Azerbaidjan şi Armenia. UEFA a mers şi mai departe şi le-a interzis ”tunarilor” să-şi arate suportul pentru colegul lor.

Ziariştii englezi notează că UEFA i-a interzis lui Arsenal orice gest de susţinere pentru Henrikh Mkhitaryan! ”Tunarii” plănuiau să iasă la încălzire cu tricouri speciale pe care era inscripţionat numele lui Mkhitaryan, doar că oficialii de la UEFA le-au transmis celor de la Arsenal să nu agite în niciun fel spiritele la finala de la Baku.

Arsenal se află în ”război” cu UEFA, după ce forul european n-a reuşit să le ofere englezilor nici măcar o garanţie în ceea ce priveşte siguranţa lui Mkhitaryan la finala din Azerbaidjan.

"Luând în considerare toate opţiunile, am luat dificila decizie să nu merg cu echipa la finala Ligii Europa. Noi, fotbaliştii, nu ne întâlnim foarte des cu astfel de situaţii şi trebuie să recunosc că mă răneşte foarte mult faptul că voi lipsi. Îmi voi încuraja coechipierii. Aduceţi trofeul acasă!", a fost mesajul lui Mkhitaryan.

Mkhitaryan nu a făcut deplasarea la niciun meci pe care echipa la care era legitimat l-a disputat în Azerbaidajan. În 2015, el a lipsit de la partida pe care Borussia Dortmund a disputat-o cu FK Qabala, în Liga Europa. Aceeaşi situaţie s-a întâmplat şi în octombrie 2018, când Arsenal a mers să joace cu FK Qarabag, tot în Liga Europa.

Arsenal - Chelsea, finala Europa League, se vede la Telekom Sport 1, miercuri, 29 mai. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute în timp real pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: mkhitaryanuefaeuropa league 

viewscnt
Articole similare