Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul din gimnastica românească. Andreea Răducan, mesaj clar pentru Drăgulescu: "Atitudinea ta nu este demnă de un campion"

Continuă scandalul din gimnastica românească. Andreea Răducan, mesaj clar pentru Drăgulescu: "Atitudinea ta nu este demnă de un campion"galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a reacţionat la declaraţiile oferite în exclusivitate de Marian Drăgulescu pentru Telekom Sport.

"În urma recentelor apariţii în media, Federaţia Română de Gimnastică precizează că gimnastul Marian Drăgulescu nu a primit integral indemnizaţia pentru lunile noiembrie şi decembrie 2017 deoarece, conform fişei de pontaj transmise de antrenorul coordonator,  sportivul nu s-a prezentat în toate zilele în sala de antrenament şi nici la programul de recuperare după accidentarea suferită. Astfel, nu a existat bază legală pentru a i se plăti indemnizaţia pentru zilele în care a lipsit, participând în afara ţării la o emisiune de divertisment televizată.

În privinţa stagiului de antrenament pe care Marian Drăgulescu îl desfăşoară în Ungaria, FRG precizează că la finalul anului 2017 şi la începutul acestui an, au avut loc mai multe discuţii între Marian Drăgulescu şi FRG, în care gimnastul şi-a exprimat dorinţa de a se pregăti în Ungaria, în perioada februarie – martie 2018, cu dl. Ştefan Gal, antrenor coordonator al lotului maghiar de gimnastică, pentru a-şi perfecţiona tehnica de sărituri. FRG i-a garantat susţinerea financiară pe această perioadă, în aceleaşi condiţii ca până acum, atât în ţară, cât şi în străinătate. Sportivul a optat însă pentru primirea rentei viagere şi a decis să-şi plătească singur cantonamentul din Ungaria. FRG precizează că pe durata încasării rentei viagere, nu poate prelua legal niciun fel de cheltuieli pentru sportivii care beneficiază de rentă.

Federaţia Română de Gimnastică a susţinut şi îşi va susţine permanent sportivii şi campionii, sub toate formele, în limitele resurselor proprii şi ale reglementărilor aplicabile" , se arată într-un comunicat al FRG.

În plus, Andreea Răducan a postat un mesaj pentru Marian Drăgulescu şi pe contul personal de Facebook.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andreea raducanmarian dragulescugimnastica 

viewscnt
Articole similare