Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul în Spania! Atac pe faţă la adresa Barcelonei: "Noi vă aratăm realitatea"

Continuă scandalul în Spania! Atac pe faţă la adresa Barcelonei: "Noi vă aratăm realitatea"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a remizat sâmbătă, 2-2, în deplasare, cu Real Sociedad, iar în urma meciului a pornit un conflict care capătă proporţii în fotbalul spaniol. Totul a pornit de la un presupus penalty neacordat pentru catalani.

În prelungirile jocului de la San Sebastian, la scorul de 2-2, catalanii au cerut penalty la un posibil fault al lui Diego Llorente asupra lui Gerard Pique, după o centrare în careu a lui Luis Suarez. Cu toate că reluările au arătat că a existat un contact, Pique fiind tras de tricou în cădere, arbitrul Javier Alberola a lăsat jocul să continue şi a decis să nu apeleze la sistemul VAR.

Printre contestatari s-a numărat şi fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol, care a avut o reacţie scurtă şi la obiect pe Twitter: "VAR".

Replica celor de la Sociedad nu a întârziat să apară. Într-un post pe Twitter, contul bascilor a publicat mai multe poze cu Pique care îl trage de tricou pe Diego Llorente şi cu textul "Dacă alţii preferă să arate alte imagini, noi vă ajutăm să le vedeţi pe cele care arată realitatea"

Mai mult decât atât, tot pe contul de Twitter al lui Real Sociedad au fost publicate imagini şi cu alte momente din meciurile precedente cu Barcelona în care clubul a fost dezavantajat. 

Afla mai multe despre: real sociedadfc barcelona 

viewscnt
Articole similare