Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul în Spania | Sindicatul fotbaliştilor nu este de acord cu disputarea meciului Girona - Barcelona la Miami

Continuă scandalul în Spania | Sindicatul fotbaliştilor nu este de acord cu disputarea meciului Girona - Barcelona la Miami

Premier League

Comentarii

Sindicatul fotbaliştilor din campionatul Spaniei (AFE) a anunţat liga spaniolă că nu este de acord cu disputarea partidei Girona – FC Barcelona la Miami, în ianuarie 2019.

AFE a precizat că Liga nu a răspuns îngrijorărilor cu privire la posibile încălcări ale convenţiei colective. ‘n plus, sindicatul a constatat că LaLiga nu are autorizaţiile necesare pentru a-şi pune în practică proiectul.

Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat, la 16 august, că a încheiat un acord pe 15 ani cu firma americană Relevent, conform căruia fotbalul din Spania va fi promovat în SUA şi Canada.

“Ca parte a înţelegerii, LaLiga plănuieşte să organizeze un meci din sezonul regulat în SUA, primul care se va disputa în afara Europei”, menţiona laliga.es.

Criticile nu au întârziat să apară, atât din partea AFE, cât şi a organizaţiilor de suporteri, a federaţiei spaniole, UEFA, FIFA şi mai multor prepedinţi de club.

Afla mai multe despre: gironabarcelonaspaniasindicatscandal 

viewscnt
Articole similare