Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul între Edi Iordănescu şi Dică! Replică dură pentru antrenorul FCSB-ului: ”El a lăsat loc de interpretări”

Continuă scandalul între Edi Iordănescu şi Dică! Replică dură pentru antrenorul FCSB-ului: ”El a lăsat loc de interpretări”galerie foto

FCSB

Comentarii

Scandalul de la distanţă dintre Edi Iordănescu şi Nicolae Dică a mai bifat un episod. După ce antrenorul de la FCSB l-a taxat pe Iordănescu, acum a venit rândul lui Edward să-l pună la punct pe tehnicianul roş-albaştrilor.

"Dică şi-a asumat nişte lucruri, a ars nişte etape din punctul meu de vedere. Eu am plecat la fel ca el, de la liga a treia. După am mers la liga a doua, după la Liga I, am plecat în străinătate. El a plecat de la liga a treia şi a sărit direct la Cupă, la campionat şi la cupe europene, la FCSB, la un club cu tradiţie, cu greutate, cu presiune foarte mare şi cu aşteptări foarte mari. Şi-a asumat rolul acesta, şi-a asumat statutul acesta, şi-a asumat faptul că a ars anumite etape în cariera lui”, a fost declaraţia lui Iordănescu care l-a scos din sărite pe Dică.

M-a bufnit râsul. Poate el nu ştie că am stat un an şi jumătate secund la Steaua, apoi un antrenor şi jumătate principal la Liga a 3-a, unde am reuşit o promovare cu FC Argeş şi apoi a venit această ofertă din Liga 1. Este clar că orice antrenor, cred eu, îşi doreşte să antreneze Steaua şi vă spun asta pentru că ştiu câte telefoane primeşte patronul echipei să vină un antrenor la echipă", a declarat Nicolae Dică.

Acum a venit din nou rândul lui Edi Iordănescu să răspundă, de această dată printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Lumea vorbeşte în general foarte mult în legătura cu relaţia Patron-Antrenor de la FCSB. Chiar el (n.r Dică) a făcut unele declaraţii despre cum decurge relaţia cu patronul clubului şi despre puterea lui de decizie. El a lăsat cel mai mult loc de interpretări”, scrie Iordănescu în postarea de pe Facebook care poate fi văzută puţin mai jos:

Afla mai multe despre: edi iordanescudicafcsb 

viewscnt
Articole similare