Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă schimbările la Dinamo. Ionel Dănciulescu s-a despărţit de clubul din Ştefan cel Mare: "Mult succes în carieră"

Continuă schimbările la Dinamo. Ionel Dănciulescu s-a despărţit de clubul din Ştefan cel Mare: "Mult succes în carieră"

Dinamo București

Comentarii

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo Bucureşti în următorul sezon competiţional, anunţă site-ul oficial al clubului.

"Clubul nostru şi Ionel Dănciulescu au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

<<Dinamo Bucureşti apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu şi îi mulţumeşte public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!>>, este mesajul clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro", se arată într-un comunicat.

Fost jucător dinamovist, Dănciulescu, 43 de ani, a părăsit Dinamo în septembrie 2018, apoi a revenit ca oficial două luni mai târziu.

De altfel, Adunarea Generală a acţionarilor FC Dinamo a fost convocată pentru alegerea noului Consiliu de Administraţie.

"Acţionarul majoritar al clubului Dinamo Bucureşti şi-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acţionarilor pentru a discuta componenţa noului Consiliu de Administraţie", a fost mesajul transmis de reprezentanţii clubului.

FC Dinamo a anunţat, joi, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero, care a prleuat proporţia de 72 la sută din acţinile clubului, deţinută de omuld e afaceri Ionuţ Negoiţă..

“Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale”, se arată pe contul de Facebook al FC Dinamo.

"Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!", a declarat Pablo Cortacero.

Afla mai multe despre: danciulescu 

viewscnt
Articole similare