Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a anunţat cine este cel mai important jucător din lotul României în prezent: "Dacă se accidentează, e o problemă foarte mare"

Contra a anunţat cine este cel mai important jucător din lotul României în prezent: "Dacă se accidentează, e o problemă foarte mare"
Comentarii

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale, a declarat într-o conferinţă de presă că Mihai Pintilii este unul dintre cei mai importanţi jucători ai primei reprezentative datorită rolului pe care îl are pe teren. În acelaşi timp, Contra a spus că va încerca să facă din România o echipă ofensivă, cu Stanciu şi Budescu pe teren în acelaşi timp.

"De când sunt la echipa naţională, mereu am încercat să joc mai ofensiv. Ştiţi foarte bine că Stanciu, de când am venit eu, a jucat cu Pintilii la mijlocul terenului, iar Budescu a fost în faţa lor. Sunt multe posibilităţi. Din păcate nu prea avem jucători de profilul lui Pintilii.

Poate doar pe Hoban. Dacă Mihai se accidentează, avem o problemă destul de mare. Dar de ce nu? Există posibilitatea ca Stanciu şi Budescu să joace împreună" - a spus Cosmin Contra. 

Partida amicală România – Finlanda se va disputa marţi, de la ora 20.30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Afla mai multe despre: cosmin contraconstantin budescunicolae stanciufinlandaromania 

viewscnt
Articole similare