Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a dat lovitura. Naţionala României are un nou star: "Poate juca şi la City". Declaraţii uluitoare după meciul cu Norvegia: "E peste Messi"

Contra a dat lovitura. Naţionala României are un nou star: "Poate juca şi la City". Declaraţii uluitoare după meciul cu Norvegia: "E peste Messi"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă a marcat unicul gol al naţionalei României în meciul cu reprezentativa Norvegiei, în preliminariile pentru EURO 2020, încheiat la egalitate, scor 1-1. Mijlocaşul lui New York City a deschis scorul în minutul 62 şi a avut multe alte acţiune periculoase pentru poarta nordicilor.

"Am trăit această partidă cu mari emoţii şi cu mare plăcere, Au fost momente foarte bune în joc, mai ales când intra piticul ăla, cred că avea 1.60 metri (n.r. Mitriţă). Am reuşit în repriza a doua să-l blocăm pe Odegaard, care este peste Benzema, peste Messi, dar, totuşi, ne-au egalat dintr-o greşeală.

Au pus trei bestii în atac, au centrat şi ne-au surprins la acel gol. Poate cel mai bun joc pe care l-am făcut pe teren propriu. Eu spun de trei ani că piticul ăla, Mitriţă, e cel mai bun de la naţională. În fotbalul modern, sunt foarte puţin jucători care driblează, iar piticul scoate adversari din joc, are tupeul ăla pozitiv, are momente sclipitoare. Mitriţă e un jucător unic şi, dacă ar învăţa să se apere, ar fi fabulos şi ar juca la Manchester City" , a declarat Gică Craioveanu la Pro X.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare