Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a explicat de ce l-a chemat pe Chipciu la lot: "A trecut prin momente grele, are nevoie de sprijinul nostru!"

Contra a explicat de ce l-a chemat pe Chipciu la lot: "A trecut prin momente grele, are nevoie de sprijinul nostru!"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a vorbit într-o conferinţă de presă despre decizia de a-l convoca pe Alexandru Chipciu, deşi mijlocaşul a avut mari probleme la Anderlecht şi a început să joace abia în ultima lună.

Contra a amintit de problemele din viaţa personală cu care s-a confruntat Chipciu în ultimele luni. Mijlocaşul şi-a pierdut tatăl, iar Contra consideră că mijlocaşul avea nevoie de o mână de ajutor din partea staff-ului naţionalei după o perioadă dificilă, în care a fost nevoit să lipsească de la mai multe antrenamente ale echipei de club şi în care a pierdut şi contactul cu primul 11.

"Avem 53 de jucători, inclusiv cei de la tineret şi cei de la U19 sunt în atenţia noastră şi oricine confirmă poate face pasul la echipa mare.

Chipciu a avut probleme personale, a trecut prin momente grele şi am ales ca el să vină la echipa naţională din nou şi el are nevoie de sprijinul nostru. Nu e uşor să treci prin ce a trecut el în ultimele luni de zile. O să-i facă bine această convocare, să stea printre prietenii lui", a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: chipciucontranationalaromania 

viewscnt
Articole similare