Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a început revoluţia la Dinamo. "Câinii" fac spectacol şi bifează un nou transfer, după Gomez. A luat titlul, iar acum vine în Ştefan cel Mare

Contra a început revoluţia la Dinamo. "Câinii" fac spectacol şi bifează un nou transfer, după Gomez. A luat titlul, iar acum vine în Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo îşi schimbă lotul din temelii, iar Cosmin Contra pregăteşte acum un nou transfer în zona defensivă.

Cosmin Contra a început cum nu se putea mai rău noul mandat pe banca lui Dinamo. La începutul acestei săptămâni, "câinii" au cedat, surprinzător, pe terenul Chindiei Târgovişte, echipă lovită în plin de pandemia de coronavirus.

Deşi a avut antrenorul Emil Săndoi şi alţi şase jucători indisponibili, Chindia a trecut cu bine peste problemele de lot şi s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Florea, în prelungirile primei reprize. Încă dinaintea meciului de la Ploieşti, Cosmin Contra a declarat că lotul lui Dinamo nu este pregătit pentru o eventuală calificare în play-off, astfel că antrenorul de 44 de ani a dezvăluit că vor urma schimbări masive la clubul din Ştefan cel Mare.

Contra a început revoluţia la Dinamo. Transfer de la CFR Cluj

Dinamo are de suferit în toate compartimentele, iar fostul selecţioner al naţionalei României a început cu zona defensivă. Marţi seara, "câinii" au anunţat, pe pagina oficială de Facebook, transferul lui Alexander David Gomez, un fundaş dreapta de 28 de ani, cu 48 de meciuri în naţionala statului Venezuela, care ultima dată a evoluat pentru Mirandes, din liga a doua din Spania.

Acum, Cosmin Contra speră să reuşească şi împrumutul lui Denis Ciobotariu. Fundaşul central de 22 de ani a fost cumpărat, în iarna acestui an, de CFR Cluj, cu 150 de mii de euro, însă concurenţa s-a dovedit a fi prea mare, iar Ciobotariu a prins un singur meci pentru campioana României. Nici în noul sezon se pare că Dan Petrescu nu se bazează pe serviciile tânărului fundaş central, astfel că Dinamo vrea să-l aducă înapoi în Ştefan cel Mare.

Ciobotariu are două goluri marcate în 37 de meciuri jucate pentur Dinamo, iar un eventual împrumut i-ar relansa cariera, după experienţa neplăcută de la CFR Cluj. Denis Ciobotariu este eligibil şi pentru regula U21, iar Cosmin Contra l-ar putea folosi regulat în centrul defensivei "câinilor".

  • 400 de mii de euro este cota lui Denis Ciobotariu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare