Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a răbufnit la conferinţa de presă: "Le dau CV-ul meu să-l analizeze". Ce l-a supărat pe selecţioner după înfrângerea din Suedia

Contra a răbufnit la conferinţa de presă: "Le dau CV-ul meu să-l analizeze". Ce l-a supărat pe selecţioner după înfrângerea din Suedia

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra n-a fost mulţumit de reacţiile oamenilor din fotbalul românesc după înfrângerea suferită de tricolori în Suedia. La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Insulele Feroe, selecţionerul a ţinut să le transmită un mesaj contestatarilor.

”Nu pot să zic că nu mă deranjează anumite lucruri spuse de foşti jucători sau antrenori de la echipa naţională. Când vor fi ei aici, vor putea face ce convocări vor dori. E mai simplu să vorbeşti din afără şi să nu analizăm corect ce s-a întâmplat cu Suedia. Am avut 7 jucători sub 23 de ani, dacă nici ăsta nu mai e schimb de generaţii...A fost prima înfrângere a mea din 9 meciuri.

Dacă vorbim că nu am experienţă după atâţia ani de antrenorat, antrenor care a antrenat în Primera Division, care a câştigat Cupa Ligii, pe care s-au plătit 4.2 milioane de euro. Să ia lumea CV-ul meu şi să analizeze. Ceea ce am făcut aici, este un lucru extraordinar. Există spirit şi asta e bine! În afară de cei 7 care au început, mai erau 5 pe bancă sub 23 care puteau intra. Faceţi analiza corectă!

Nu mă deranjează că mă atacă pe mine, dar să-mi lase jucătorii în pace, pentru că ei demonstrează că au un alt spirit decât acum un an jumate. Au avut forţa să meargă în repriza a doua peste Suedia şi să forţeze egalarea. Atunci aceşti tineri erau eroi. Normal că nu sunt mulţumit de erorile făcute, dar încercăm să le reparăm, avem nevoie de continuitate, trebuie să jucăm 90 de minute aşa cum am făcut-o în repriza a doua cu Suedia. S-au scos în relief doar lucrurile negative şi atunci nu putem construi nimic” , a declarat selecţionerul Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contraromania 

viewscnt
Articole similare