Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra are de ce să fie mândru! De ce 2018 e special pentru naţionala României

Contra are de ce să fie mândru! De ce 2018 e special pentru naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Naţionala a jucat 10 meciuri în 2018 fără să piardă vreunul. Este a treia oară după Revoluţie când terminăm neînvinşi un an. Doar că în precedentele două cazuri am disputat mai puţine partide.

Naţionala a învins în Muntenegru în al şaselea meci din grupele Ligii Naţiunilor şi al zecelea disputat în 2018. Iar bilanţul arată foarte bine. România are 7 victorii şi 3 remize în partidele jucate în acest an. Este al treilea de după Revoluţie în care reprezentativa îşi păstrează invincibilitatea. S-a mai întâmplat în 1997 şi 2015 dar atunci naţionala a jucat mai puţine partide.

În 1997 au fost 8, iar în 2015 doar 7. Selecţionata lui Contra a fost învinsă ultima oară în urmă cu un an, în amicalul împotriva Olandei de la Bucureşti. Este de altfel şi singurul eşec al mandatului actualului selecţioner care a ajuns la 14 partide pe banca tricolorilor. În jocurile oficiale, Contra are 4 victorii şi 4 remize. 

"Terminăm un an în care avem multe rezultate la sectorul juvenil, pe care nu le-am avut de multă vreme, şi o echipă naţională care promite foarte mult, după părerea mea. Eu cred şi vreau să îl felicit pe Contra pentru ce a făcut. Nu e uşor să motivezi şi să reactivezi jucători, să mixezi generaţii care să ne dea o speranţă" a tras concluzia Mihai Stoichiţă după parcursul din acest an.  

Afla mai multe despre: contrapalmaresinvincibilitaterevoluţie 

viewscnt
Articole similare