Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra aşteaptă marele derby cu FCSB: ”Suntem pregătiţi şi nerăbdători!” Veşti bune despre Paul Anton şi mesaj pentru suporteri: ”Ei sunt printre cei mai buni din lume!”

Contra aşteaptă marele derby cu FCSB: ”Suntem pregătiţi şi nerăbdători!” Veşti bune despre Paul Anton şi mesaj pentru suporteri: ”Ei sunt printre cei mai buni din lume!”
Comentarii

FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, în direct la Telekom Sport. Cosmin Contra este din nou în faţa unui derby în campionatul intern.

”Suntem pregătiţi şi nerăbdători să vină ora jocului şi sper să ne ridicăm la înălţimea unui derby. Sper să jucăm bine, să avem un rezultat bun. FCSB este echipa cu cel mai valoros lot din România, şi care cred că va putea alinia un unsprezece competitiv. Trebuie să fim pregătiţi să ne ridicăm la înălţimea lor” a spus Cosmin Contra, într-o conferinţă de presă susţinută vineri.

Dinamo vine după o înfrângere, iar Contra simte că micile detalii vor face diferenţa în partida cu FCSB. Fostul selecţioner are în continuare încredere în atacanţii săi: ”După o înfrângere nu este uşor să ridici moralul jucătorilor, dar eu cred că am reuşit cumva. Băieţii sunt dornici să spele imaginea din partida cu UTA şi dornici să câştige acest meci. Eu cred că va fi un meci echilibrat, în care micile detalii vor face diferenţa. Întotdeauna următorul meci este cel mai bun prilej pentru atacanţi de a marca. Mă aştept ca mâine seară să spargă gheaţa”

În opinia lui Cosmin Contra, Dinamo are în continuare nevoie de timp: ”Eu nu dorm bine înaintea niciunui meci. Preocupările există, suntem încă în căutarea formulei ideale. Suntem implicaţi în a crea un grup puternic. Jucătorii trebuie să se simtă între ei, să se integreze, automatismele au nevoie de timp pentru a fi perfecte. Şi nu avem timp, avem nevoie de rezultate, să ne apropiem de locurile de playoff. Toate derby-urile cât am fost eu antrenor au fost spectaculoase şi sper ca mâine să pot spune că am ieşit învingător” a mai spus el.

Tehnicianul alb-roşilor are veşti bune pentru fani în privinţa noului transfer, Paul Anton. Pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale îl poate ajuta pe Anton să revină la forma de altă dată: ”Paul Anton sper să joace cât mai repede. A avut mult timp în care nu a jucat, dar pauza asta pe care o primim pentru meciurile echipei naţionale poate reprezenta un avantaj. Mentalitatea de învingător nu se discută la Dinamo. Este un lucru pe care îl repet în fiecare zi şi de fiecare dată când am posibilitatea să port discuţii individuale cu jucătorii. Acest club s-a identificat mereu cu această mentalitate, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că acest lucru nu poate fi pus la îndoială”

FCSB - Dinamo se vede în direct la Telekom Sport 1. Din păcate, derby-ul va fi unul mult mai trist fără suporterii din tribune: ”Îmi pare rău că fanii nu sunt alături de noi. Aveam nevoie de ei şi ştiu că ar fi fost dornici să facă o atmosferă extraordinară, ceva deosebit. Sper ca la următorul derby, această dorinţă a lor să fie şi mai mare şi să demonstreze că pot să fie unii dintre cei mai buni suporteri din Europa şi din lume”

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare