Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra confirmă: Lobonţ, ofertat de echipa naţională. Ce va alege "Pisica"? "E foarte apreciat la Roma, depinde ce îi propun!"

Contra confirmă: Lobonţ, ofertat de echipa naţională. Ce va alege "Pisica"? "E foarte apreciat la Roma, depinde ce îi propun!"
Comentarii

Meciul România - Finlanda va reprezenta partida de retragere a lui Bogdan Lobonţ din activitatea de fotbalist, însă portarul de 40 de ani are şanse mari să continue alături de echipa naţională, ca secund al lui Cosmin Contra.

Lobonţ nu vrea să fie antrenor cu potrarii şi ţinteşte o carieră de antrenor principal, însă e dispus să o ia de jos.

Contra a confrimat astăzi că Lobonţ a primit propunerea de a se alătura staff-ului echipei naţionale, însă nu e încă sigur că acesta va accepta, în condiţiile în care şi AS Roma ar putea să-i facă o propunere similară.

Totuşi, selecţionerul a precizat că Lobby ar putea continua şi la naţională, şi la AS Roma.

"Lobby va porni pe un alt drum, acela de a fi antrenor. Sunt bucuros că a venit să mă ajute pe acest drum început de mine la echipa naţională şi să ne ajute să mergem la Euro. Are tot sprijinul meu şi sunt fericit că pot participa la ziua în care el se retrage din fotbal.

În principiu, da (n.r. Lobonţ va rămâne în staff-ul lui Contra la naţională). Lobonţ este foarte apreciat la Roma şi în funcţie de ceea ce îi va oferi Roma, el va alege dacă să continue la echipa naţională sau nu. Există variata să lucreze în continuare şi acolo, şi aici
", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.


 

Afla mai multe despre: lobontcontraromaniaoferta lobont 

viewscnt
Articole similare