Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, dezvăluiri despre situaţia lui Stanciu: "A luat decizia pentru a forţa altă situaţie în care clubul să răspundă pozitiv cerinţelor lui"

Contra, dezvăluiri despre situaţia lui Stanciu: "A luat decizia pentru a forţa altă situaţie în care clubul să răspundă pozitiv cerinţelor lui"

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, la FRF TV, în legătură cu problemele pe care le-a avut Nicuşor Stanciu în Arabia Saudită.

“Nu a fost o fugă. A fost o decizie de a pleca de la echipă după multe notificări ale avocaţilor, 10-12 către club ca să fie plătit. A luat decizia pentru a forţa altă situaţie în care clubul să răspundă pozitiv cerinţelor lui. Am înţeles că lucrurile au revenit pe făgaşul normal, clubul a plătit ce era de plătit. Nu mi se pare normal ca un club să nu plătească un jucătoir şase luni, şi o întârziere de două luni mi se pare enorm”, a spus Contra.

Acesta a vorbit şi despre problemele lui Tătăruşanu: "Ţinem legătura permanent cu jucătorii cu probleme de ordin administrativ. Situaţia lui Tătăruşanu nu depinde de el, nu au ajuns la o înţelegere în a prelungi contractul. Clubul a luat decizia de a nu mai conta pe serviciile lui Tătăruşanu în ultima lună de competiţie. El se antrenează în continuare, la intensitate maximă, în continuare este disponibil pentru antrenor. Nu-mi fac probleme, este un jucător cu mare experienţă, care antrenându-se la capacitate maximă, chiar fără meciuri în picioare nu vor fi probleme la echipa naţională".

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare