Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra e dezamăgit şi anunţă schimbări majore: "Vor dispărea mulţi dintre ei!" A anunţat alte două transferuri VIDEO

Contra e dezamăgit şi anunţă schimbări majore: "Vor dispărea mulţi dintre ei!" A anunţat alte două transferuri VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Debut nefericit pentru Cosmin Contra şi noul proiect spaniol de la Dinamo.

Formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut la Ploieşti, 0-1 în faţa Chindiei. În plus, doi dintre fotbaliştii lui Dinamo, Cătălin Straton şi Vlad Achim s-au accidentat.

"Nu mă aşteptam să jucăm aşa slab. Băieţii au lucrat bine. Paradoxul este că băieţii chiar au lucrat bine, nimic nu prevedea că jocul o să fie aşa slab. Ştiam că am mult de muncă. Le-am zis şi lor: nu voi mai accepta niciodată lipsa de atitudine! Vor dispărea mulţi dintre ei, pentru că Dinamo vine după 2-3 ani în care s-a zbătut în anonimat. Trebuie să găsim jucătorii care să facă din Dinamo o echipă puternică.

Unii jucători au încercat, au avut atitudine, dar au fost multe greşeli, multe pase greşite, centrări în primul om. Am lucrat nişte faze fixe, cu blocaje, mingea pe bara a doua...sunt lucruri pe care ca antrenori nu le poţi preveni. Te aştepţi ca jucătorii să aibă personalitate, te aştepţi ca jucătorii să aibă valoare de Dinamo. Felicit Chindia pentru cum a abordat meciul. Nu ne-a lăsat deloc să fim comozi, nu am avut nici jucători care să poată verticaliza, să-mi dezechilibreze un adversar ca să putem ieşi din acest pressing agresiv al lor.

Nu am fost niciodată antrenor într-un meci în care echipa mea să nu tragă pe poartă. Avem nevoie de jucători, de jucători valoroşi care să vină să schimbe faţa echipei. Achim este un jucător cerebral, iar accidentarea lui ne-a dat puţin peste cap. Gol a intrat bine, chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică. Poate să fie un jucător de bază pe viitor. Accidentarea lui Vlad a făcut ca această echipă să sufere. Mă aşteptam mai mult şi de la Sorescu şi de la Fabbrini. Achim şi Straton au entorse, sper să-i recuperăm cât mai repede.

Obiectivul meu este să intru în playoff, dar aşa este exclus să intrăm. Avem nevoie de jucători de valoare. Marţi vin încă doi jucători, sper să avem timp să-i integrăm" a mărturisit Cosmin Contra, după meci.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în prima etapă a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste. Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în prima etapă a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare