Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra e sincer: ”Da, l-am înjurat. A fost un moment de tensiune”. Selecţionerul şi-a cerut public scuze pentru incidentul cu Puşcaş. Atacantul i-a luat apărarea după meci

Contra e sincer: ”Da, l-am înjurat. A fost un moment de tensiune”. Selecţionerul şi-a cerut public scuze pentru incidentul cu Puşcaş. Atacantul i-a luat apărarea după meci

Echipa națională

Comentarii

În minutul 52 al meciului cu Norvegia, George Puşcaş a ratat de la punctul cu var, iar Cosmin Contra nu şi-a putut stăpâni frustrarea. Camerele de luat vederi l-au surprins pe selecţioner înjurând, apoi pronunţând nervos numele lui Puşcaş.

La conferinţa de presă de la finalul partidei cu Norvegia, Cosmin Contra a recunoscut elegant şi cu mult curaj: ”Mi-am cerut scuze şi îmi cer scuze pentru reacţia pe care am avut-o. Se întâmplă la tensiunea care există în acele momente. Trebuia altcineva să bată acel penalty. Am avut o reacţie care nu îmi face plăcere, nici nu mi-am dat seama că am avut reacţia aia, am văzut-o şi eu acum. Eu cred că sunt lucruri care se întâmplă în fotbal şi lucrurile au fost super vorbite imediat după meci, împreună cu George, aşa că pentru mine e subiect închis şi pentru George la fel. Îl aşteptăm din nou, să dea gol la meciul cu Suedia” a spus selecţionerul României la finalul partidei cu Norvegia.

Puşcaş i-a luat apărarea selecţionerului: ”E presiunea mare”

Întrebat de jurnalişti la finalul meciului cum comentează reacţia lui Cosmin Contra, George Puşcaş a răspuns: ”Probabil de la nervi, era presiunea prea mare. Asta se mai întâmplă în fotbal, trebuie să mergem mai departe. Nu am mai avut de-a face cu aşa ceva. Dar cred că Mister, de la tensiune şi de la presiune, probabil de-aia a reacţionat aşa”

Afla mai multe despre: cosmin contrageorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare